• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Nejlepší králík a velice jednoduchý
Napište svůj komentář k receptu

Nejlepší králík a velice jednoduchý

autor: LadyVonMortuary
0.0
moje hodnoceni
1.8
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nejlepší králík a velice jednoduchý
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks králík
    • 2
      ks cibule
    • česnek
    • paprika - sladká
    • sůl
    • pepř mletý
    • máslo
    • brambory

Postup přípravy receptu

1
Králíka vložíte do pekáče, osolíte, trošku opepříte, posypete sladkou paprikou, může být větší množství aby chytl barvu. Vložíte celou cibuli neloupanou a spoustu česneku také neloupaného, nemusíte se bát, česnek tomu dodá správnou chuť. A dáte péct dokud králík nezměkne, ke konci přidáte máslo. Jako příloha jsou nejlepší brambory
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Těsto na štrůdl - velice jednoduché

Těsto na štrůdl - velice jednoduché

VVV - Velice Vydařené Vepřové

VVV - Velice Vydařené Vepřové

Pečená dýně (velice chutná)

Pečená dýně (velice chutná)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Eudicella | 16. 11. 2011 20:18

    Prodám králičí maso. Více na http://farma-vysocina.webnode.cz/

  • Eudicella | 15. 11. 2011 08:59

    Super recept,pokud by měl někdo zájem ,tak vám mohu prodat přebytky z domácího chovu. Více na http://farma-vysocina.webnode.cz/

  • Marie Pospíšilová | 31. 7. 2009 10:54

    Jen bych dodala, že k některým pokrmům se přidává celá hlava česneku (oloupaná jen z nejtlustších slupek) a překrojená napříč. Česnek se může po upečení vyhodit nebo kdo má chuť, tak si ho z těch slupek vyšťourá. Ale je to delikatesa :-)

  • Miroslava Severová | 29. 7. 2009 13:11

    myslela jsem to jako p. Ivana, každý se v tom bude štourat, ale pokud by měl mít takto dodaný česnek více aroma, tak to bych mohla zkusit

  • H. Hospodyňka | 29. 7. 2009 09:09

    Nehledě na to, že neloupaná cibule (ty vrchní vrstvy - šustí jak píše paní Jana - taky loupu) dodá omáčce nebo i vývaru krásnou barvu.

  • Jana Ehnes | 29. 7. 2009 08:12

    ja taky pridavam neloupany cesnek, kdyz pecu kralika. Oloupu ale takove to "susti" tak, aby mi zustala jen na posledni slupka. Takto pripraveny cesnek ma velice jemne aroma, nebojte se a vyzkousejte.

  • Ivana Císařová | 29. 7. 2009 07:32

    No mě tyhle neloupaný česneky a cibule v jídle taky spíš odradí. Až je jídlo hotovo, tak se vtom vrtám, dokud všechny rozblemcaný šlupky nenajdu?

  • Jana Řezníčková | 29. 7. 2009 07:27

    Tak ty se určitě vyhodí... to snad nemusí autorka ani psát.....

  • Miroslava Severová | 28. 7. 2009 16:54

    a co těma šlupkama od cibule a česneku,??

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Králičí
Maso Králičí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Cibule Králík Máslo Paprika - sladká Pepř mletý Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jogurtový koláč II.

Jogurtový koláč II.

Karamelový dort

Karamelový dort

Škvarkové placičky

Škvarkové placičky

Pepřový rostbíf

Pepřový rostbíf

Zavařené houby ve sladkokyselém nálevu

Zavařené houby ve sladkokyselém nálevu

Čerstvé těstoviny s chřestem

Čerstvé těstoviny s chřestem

Ovesné placičky s brokolicí

Ovesné placičky s brokolicí

Dušený listový špenát na slanině

Dušený listový špenát na slanině

Minestrone

Minestrone

Doporučujeme

30 minut
Salát Caesar s kuřetem

Salát Caesar s kuřetem

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Cuketovo-brokolicový krém

Cuketovo-brokolicový krém

15 minut
Domácí zázvorovo-citronová limonáda

Domácí zázvorovo-citronová limonáda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

278
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
118
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
116
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
101
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
83
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…

Zajímavé články

Letní recepty s melounem: Využít se dá do dezertů, salátů i ke grilovanému masu a sýrům
Letní recepty s melounem: Využít se dá do dezertů…
Milujete marmelády? Připravte si je s námi, máme pro vás 20 výtečných receptů!
Milujete marmelády? Připravte si je s námi, máme…
Naučte se grilovat maso jako profík: Tipy šéfkuchaře, jak připravit kuře, hovězí steak i ryby, aby byly dokonalé
Naučte se grilovat maso jako profík: Tipy…
Rybízový koláč je letní hit: 10 skvělých receptů, kterými ohromíte i babičku
Rybízový koláč je letní hit: 10 skvělých receptů,…
Zdravý, lehký a jednoduchý na přípravu. Bulgur si jednoduše zamilujete!
Zdravý, lehký a jednoduchý na přípravu. Bulgur si…
AHA.cz První dáma v montérkách si naběhla: Tohle lidi vytočilo nejvíce!

První dáma v montérkách si naběhla: Tohle lidi vytočilo nejvíce!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Prací prostředky Lovela Baby zatočí se skvrnami a nedráždí ani ekzematickou pokožku

Vyzkoušeli jste: Prací prostředky Lovela Baby zatočí se skvrnami a nedráždí ani ekzematickou pokožku

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Móda z filmového koberce bez chybičky: Kdo oblékl nejtěžší model a kdo předvedl hříšný dekolt?

Móda z filmového koberce bez chybičky: Kdo oblékl nejtěžší model a kdo předvedl hříšný dekolt?

Ženy.cz Jak se správně (ne)opálit? Na bronzovou kůži nespěchejte a pořiďte si kšiltovku

Jak se správně (ne)opálit? Na bronzovou kůži nespěchejte a pořiďte si kšiltovku

Blesk.cz Bouřlivé přijetí ve Varech: Douglas splnil Bartoškovo poslední přání! A přiznal, že Forman ho naučil „ho*no“!

Bouřlivé přijetí ve Varech: Douglas splnil Bartoškovo poslední přání! A přiznal, že Forman ho naučil „ho*no“!

SportRevue.cz FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Nejatraktivnější znamení zvěrokruhu! Které to je a proč je pro ostatní neodolatelné?

Nejatraktivnější znamení zvěrokruhu! Které to je a proč je pro ostatní neodolatelné?

  • Recepty.cz
  • Nejlepší králík a velice jednoduchý
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact