Není nad to doplnit pokrmy domácí tatarkou. Domácí majonéza, okurky, kapary, nakládané jalapeňos, jarní cibulka, česnek a další ingredience vykouzlí během chvilky tu nejlepší!
RADA: Zde je recept na domácí majonézu.
RADA: Jak na pár kapek z citronu?
Tatarka ze zakysanky
Domácí tatarka
Domácí tatarská omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nakládaný bůček
Zapečené špagety II.
Čočková polévka z komentářů
Frankfurtská polévka II.
Hlávkové zelí s těstovinami
Linecký koláč trochu jinak
Jablečný cukrový závin (štrúdl) ze…
Třešňové blondies
Cibulová polévka podle Marušky
Smaženky z vánočky s pečeným zelím a…
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi