• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Nejlepší Cookies
Napište svůj komentář k receptu

Nejlepší Cookies

autor: anaroree
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 4
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nejlepší Cookies
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g hladká mouka 450-500
    • 1
      lžička jedlá soda
    • 250
      g máslo
    • 250
      g cukr nejlépe hnědý
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 2
      ks vejce
    • 1
      lžička skořice (kokos, kakao..)
    • 1
      hrst bounty na kousky
    • 1
      hrst twix na kousky
    • 1
      hrst m&ms na kousky (..a pod)
    • 1
      hrst hořká čokoláda
    • 1
      hrst ořechy
    • 1
      hrst banány

Postup přípravy receptu

1
Nejdříve smícháme cukr s máslem, pak přidáme zbývající suroviny a vytvoříme lepivou hmotu. Rozdělíme těsto do několika misek a přidáme dle chuti do každého, co máme rádi: Bounty tyčinku a strouhaný kokos, Twix, kakao s čokoládou, ořechy s banány, M&Ms, rozinky... Vznikne vám tak z jednoho těsta několik odlišných sušenek, myslím, že se do nich dá zpracovat opravdu vše možné. Tvoříme velmi malé kuličky (dělám mokrýma rukama) a klademe na plech s pečícím papírem dál od sebe.
2
Peču při 160 °C zhruba 8 minut, dokud nezačnou zlátnout kraje.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nejlepší vafle

Nejlepší vafle

Nejlepší domácí tatarka

Nejlepší domácí tatarka

Nejlepší skořicový koláč

Nejlepší skořicový koláč

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lucie | 18. 1. 2025 10:13

    Včera upečeno,jsou vynikající,jen se po nich zaprášilo?

  • Dixie | 6. 8. 2011 11:24

    Takže dámy, právě sem to zkoušela. :D v průběhu jsem zjistila že mám másla 58 gramů jen :D takže sem ubrala kousek mouky :D všechno sem to smatlala :D hrozně se to lepilo :D mám kokosový, mandlový a se sušenkama co se podávájí ke kávě v restauraci :D no a už mi pípá trouba že je to hotový D: ale vážně neni :D vůbec se to nechce péct !!! =-O asi se zbláznim

  • Riana Křemenová | 13. 4. 2008 10:36

    podle těch ostatních přísad bych tipovala, že se nejedná o příliš levný recept... Připojuji se k Dadě :-)

  • Riana Křemenová | 13. 4. 2008 10:36

    podle těch ostatních přísad bych tipovala, že se nejedná o příliš levný recept... Připojuji se k Dadě :-)

  • Martina Marťásek | 18. 2. 2008 08:54

    No , předpokládám , že se kuličky roztečou , proto autorka píše , že je klademe dále od sebe . . . :-)

  • Erika Williams | 17. 2. 2008 22:21

    Kuličky? Snad placičky, ne? Jinak super recept, děláme doma cookies už dlouho a pokaždé se po nich jen zapráší :-)

  • Dada | 14. 2. 2008 15:06

    Asi si raději sním Twinx a další v původní podobě

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Pečení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Banány Bounty Cukr Hladká mouka Hořká čokoláda Jedlá soda M&Ms Máslo Ořechy Skořice Twix Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Listové řezy s krémem

Listové řezy s krémem

Halušky se zelím

Halušky se zelím

Rýžový pilaf

Rýžový pilaf

Broskvový moučník

Broskvový moučník

Salát z červené řepy s hruškou

Salát z červené řepy s hruškou

Rizoto z pánve-po našem

Rizoto z pánve-po našem

Sýrová pomazánka s česnekem III.

Sýrová pomazánka s česnekem III.

Fazolky s Nivou

Fazolky s Nivou

Polévka pho se zeleninovými nudlemi a jarní cibulkou

Polévka pho se zeleninovými nudlemi a…

Doporučujeme

90 minut
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně

Dokonale šťavnatá vepřová pečeně

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

70 minut
Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

43
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
19
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
19
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
15
Hovězí sekaná Wellington
Hovězí sekaná Wellington
14
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…

Zajímavé články

Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu? Otestujte se!
Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu?…
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas, energii i bolavá záda
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas…
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
AHA.cz Šeredová skončila v teplákách! Nečekaná reakce jejího miliardáře

Šeredová skončila v teplákách! Nečekaná reakce jejího miliardáře

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Slavné dcery, které vynesly ikonické šaty svých matek: Která v nich zazářila víc?

Slavné dcery, které vynesly ikonické šaty svých matek: Která v nich zazářila víc?

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz Kocáb (71) má mladší kopii?! Vincent podobu nezapře

Kocáb (71) má mladší kopii?! Vincent podobu nezapře

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

Maminka.cz GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

Blesk Horoskopy 10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

  • Recepty.cz
  • Nejlepší Cookies
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact