• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Nejlepší Cookies
Napište svůj komentář k receptu

Nejlepší Cookies

autor: anaroree
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 4
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nejlepší Cookies
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g hladká mouka 450-500
    • 1
      lžička jedlá soda
    • 250
      g máslo
    • 250
      g cukr nejlépe hnědý
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 2
      ks vejce
    • 1
      lžička skořice (kokos, kakao..)
    • 1
      hrst bounty na kousky
    • 1
      hrst twix na kousky
    • 1
      hrst m&ms na kousky (..a pod)
    • 1
      hrst hořká čokoláda
    • 1
      hrst ořechy
    • 1
      hrst banány

Postup přípravy receptu

1
Nejdříve smícháme cukr s máslem, pak přidáme zbývající suroviny a vytvoříme lepivou hmotu. Rozdělíme těsto do několika misek a přidáme dle chuti do každého, co máme rádi: Bounty tyčinku a strouhaný kokos, Twix, kakao s čokoládou, ořechy s banány, M&Ms, rozinky... Vznikne vám tak z jednoho těsta několik odlišných sušenek, myslím, že se do nich dá zpracovat opravdu vše možné. Tvoříme velmi malé kuličky (dělám mokrýma rukama) a klademe na plech s pečícím papírem dál od sebe.
2
Peču při 160 °C zhruba 8 minut, dokud nezačnou zlátnout kraje.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nejlepší vafle

Nejlepší vafle

Nejlepší domácí tatarka

Nejlepší domácí tatarka

Nejlepší makovec

Nejlepší makovec

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lucie | 18. 1. 2025 10:13

    Včera upečeno,jsou vynikající,jen se po nich zaprášilo?

  • Dixie | 6. 8. 2011 11:24

    Takže dámy, právě sem to zkoušela. :D v průběhu jsem zjistila že mám másla 58 gramů jen :D takže sem ubrala kousek mouky :D všechno sem to smatlala :D hrozně se to lepilo :D mám kokosový, mandlový a se sušenkama co se podávájí ke kávě v restauraci :D no a už mi pípá trouba že je to hotový D: ale vážně neni :D vůbec se to nechce péct !!! =-O asi se zbláznim

  • Riana Křemenová | 13. 4. 2008 10:36

    podle těch ostatních přísad bych tipovala, že se nejedná o příliš levný recept... Připojuji se k Dadě :-)

  • Riana Křemenová | 13. 4. 2008 10:36

    podle těch ostatních přísad bych tipovala, že se nejedná o příliš levný recept... Připojuji se k Dadě :-)

  • Martina Marťásek | 18. 2. 2008 08:54

    No , předpokládám , že se kuličky roztečou , proto autorka píše , že je klademe dále od sebe . . . :-)

  • Erika Williams | 17. 2. 2008 22:21

    Kuličky? Snad placičky, ne? Jinak super recept, děláme doma cookies už dlouho a pokaždé se po nich jen zapráší :-)

  • Dada | 14. 2. 2008 15:06

    Asi si raději sním Twinx a další v původní podobě

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Pečení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Banány Bounty Cukr Hladká mouka Hořká čokoláda Jedlá soda M&Ms Máslo Ořechy Skořice Twix Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pestrý zeleninový kotlík

Pestrý zeleninový kotlík

Marmeláda z bezinek a jablek

Marmeláda z bezinek a jablek

Dobrý perník

Dobrý perník

Dušené jemné zelíčko

Dušené jemné zelíčko

Balkánské řezy II.

Balkánské řezy II.

Rabínův šoulet

Rabínův šoulet

Rebarborové čatní

Rebarborové čatní

Domácí bylinková lučina

Domácí bylinková lučina

Risotto s medvědím česnekem

Risotto s medvědím česnekem

Doporučujeme

25 minut
Topinky s pestem, rajčaty a mozzarellou

Topinky s pestem, rajčaty a…

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Cuketovo-brokolicový krém

Cuketovo-brokolicový krém

15 minut
Domácí zázvorovo-citronová limonáda

Domácí zázvorovo-citronová limonáda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

118
Mrkvové smoothie s jogurtem
Mrkvové smoothie s…
117
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
111
Vegetariánské karbanátky (rýžovo-zeleninové)
Vegetariánské karbanátky…
77
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
73
Černá čočka s mrkví
Černá čočka s mrkví

Zajímavé články

Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni? Tyhle 4 způsoby jsou nejlepší
Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni…
Zmrzlina, kterou připravíte jen v sáčku: Geniální vynález na chatu, když udeří letní vedra
Zmrzlina, kterou připravíte jen v sáčku: Geniální…
Jídlo a pití do vedra: Co vás osvěží víc než zmrzlina nebo vychlazené pivo?
Jídlo a pití do vedra: Co vás osvěží víc než…
Od pondělí do pátku: Studené večeře jsou ideální do horkého počasí. Tyto připravíte do 30 minut!
Od pondělí do pátku: Studené večeře jsou ideální…
Co uvařit hladovým dětem o prázdninách? 10 osvědčených receptů, které vytrhnou trn z paty zoufalým maminkám i babičkám
Co uvařit hladovým dětem o prázdninách? 10…
AHA.cz Momenty z Bezosovy svatby století: Usměvavá nevěsta, otrávené služebné

Momenty z Bezosovy svatby století: Usměvavá nevěsta, otrávené služebné

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Léto bez puchýřů? Pořiďte si tyto chytré pomocníky podle rad stylistky!

Léto bez puchýřů? Pořiďte si tyto chytré pomocníky podle rad stylistky!

Ženy.cz Horko snášíte čtyřikrát jinak. Záleží, v jaké fázi cyklu zrovna jste

Horko snášíte čtyřikrát jinak. Záleží, v jaké fázi cyklu zrovna jste

Blesk.cz Jenovéfa Boková: Vary v ohrožení?! Zranila se při natáčení

Jenovéfa Boková: Vary v ohrožení?! Zranila se při natáčení

SportRevue.cz FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

Maminka.cz Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Blesk Horoskopy Mistrovská čísla 11, 22 a 33: Víme, co prozradí o vašem životě!

Mistrovská čísla 11, 22 a 33: Víme, co prozradí o vašem životě!

  • Recepty.cz
  • Nejlepší Cookies
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact