Nejlepší rohlíky, jaké jsem zatím pekla, krásně vykynuly a chutnají skvěle, děkuji za recept :-)!
levněji ano, ale zato krásně chemické..dobrou chuť.
Prosím, chci rohlíky zkusit, budou stejné ručně zadělávané, nemám pekárnu :-)
skvělý recept!
Tak nevím včera jsem dělal jiný recept a výsledek chuti napůl rohlík napůl loupak. Dnes jsem zkusil tento recept a jsou z toho takové mini rohlíky. V troubě mi vůbec nenabili. Všem jsem prosím udělal chybu. Měla tam být voda pod plechem? Děkuji za radu
Platí pořád,že v jednoduchosti je krása,v tomhle případě dobrota :-) pekla jsem z hodně různých těst,tohle je nejchutnější.Dělala jsem uzly a nechala je na plechu kynout 30minut,těsto pro někoho možná malinko slanější,ale my to máme rádi.Vřele doporučuji těm,co mají rádi obyčejné "neobyčejné" pečivo z krámu
s těstem se super pracovalo, hned jsem snědla dva rohlíky s maslem nepotírala jsem vejcem, těsto jsem neválela,jen rozpracovala rukama
s těstem se super pracovalo, hned jsem snědla dva rohlíky s maslem nepotírala jsem vejcem, těsto jsem neválela,jen rozpracovala rukama
s těstem se skvěle pracovalo, neválela jsem, jen vypracovala rukou a stočila, ani jsem netřela vajíčkem, tak zatím se pečou, uvidíme, jestli to bude dobré, a případně je budu dělat často, jsem rohlíková
s těstem se skvěle pracovalo, neválela jsem, jen vypracovala rukou a stočila, ani jsem netřela vajíčkem, tak zatím se pečou, uvidíme, jestli to bude dobré, a případně je budu dělat často, jsem rohlíková
super,super,super....take doporucuji.testo vynikajici,rohliky jakbysmet ;-)
Super,super,super ... take doporucuji ... a to jsem antitalent.luxusni i malemu chutnaly. ;-)
Výborné rohlíky, s těstem se skvěle pracovalo a ještě teplé mizely z plechu. Díky za super recept, budu dělat určitě častěji. 8-)
Rohlíky super, chuť jako ty kupované což velmi oceňuji. Těsto jsem po prvním kynutí měla přes noc v lednici (nechtělo se mi už večer péct) a vše dopadlo skvěle, díky, ukládám recept :-)
Na můj vkus moc, moc slané ale jinak těsto supr. Příště musím více vyválet, mám je moc tlusté. Dík za recept, budu zkoušet znovu a lépe....pak přidám foto.
rohlíčky jsou fantastické :-* děkuji za recept ;-)
Je mi líto, ale už při pečení jsem měla podezření, že to bude tuhé a byly. PO vychladnutí, tvrdé jako balvan.Dělala jsem přesně podle receptu a těsto vypadalo skvěle :-(
Musim rict ze jsou to skvele rohliky jsem muz a rad pecu a varim povedli se davam za 1 ;-)
Tak můj manžel si je pochvaluje a musím říct, že jemu jen tak nějaké pečivo nechutná
Zkousela jsem pect nekolikrat rohliky podle jinych receptu,ale tento recept je nejlepsi.jsem rada,ze jsem ho objevila.Rohliky jsou super.Nemaji chut buchet,jak to bylo u predeslych rohliku. :-*
já sem dávala sušené a bylo to s tím moc dobré
tento recept je úžasný doporučuji
Těsto bylo naprosto sametové a samotné rohlíky výborné zkoušela jsem 3variace, zapečené se sýrem, se slaninou a zapečené s párkem - mňam...
Těsto bylo nádherný, krásně se s ním pracuje, ale nakonec byly rohlíky tuhé, sníst se daly to jo, ale prostě byly to takové balvany. Čím to????
Těsto je skvělé, už jsem dělala i housky z jiného těsta a byly těžké jako kámen, mohla bych jimi i zabít...chuťově ale špatné nebyly. Aby byly nadýchané je dobré je nechat déle kynout. Já dělám jako bulky sypané šunkou a sýrem s kmínem. Mooc dobré, parádní recept :o)
Já jsem dala 1/2 normálního. Myslím si, že je lepší než sušený. A pak nechala cca 1hodinu kynout
Zdravím, chtěla jsem se zeptat, co mám udělat pro to, aby nebyly rohlíky tak tuhé? Co dělám špatně? Děkuji za odpověď :-)
po upleteni jak dlouhonechat kinout?
Dobrý den chtěla jsem se zeptat jestli dáváte sušené droždí,nebo normální Děkuji.
Že by ingredience, které jsou uvedeny v úvodu receptu?
nějak jsem nepochopil "vse nalijeme do formy" A to jako co?
Rohlíky jsou výborné. Udělala jsem je pěkně zatočené a aby jich bylo 12, jsou menší, než obvykle. Ale to nevadí, na svačinu akorát. Některé jsem posypala sýrem a jsou výborné. Děkuji za recept, příště budu dělat z dvojité dávky.
Tak mně to těsto vůbec nevykynulo.....
Dobre, ale bohule nevydrzely dlouhe mekke:-(
moc dobré rohlíčky! Akorát abych z toho těsta udělala 12 kusů, musela jsem je udělat menší. Ale jsou opravdu dobré, určitě budu opakovat :-)
Tyto rohlíčky dělám už hodně dlouho a dělám je bez pekárny jen v ruce ještě se mě nestalo že by se nepovedly. Hlavně je dělám plněné (různě i na sladko) Jsou nej nej nej
Naprosto výborné rohlíky, dávám 1*.
Gábino, děkuji :-) je to inspirativní!
Venyss, tady se můžete podívat na video, jak se tvarují rohlíky http://domacipekarny.dama.cz/postupy.php?d=257
Jaký tvar si připravíte,aby z toho vyšel tvar rohlíčku? Já když třeba dělam sladké rohlíčky,tak si to dělam na trojúhelníčky a pak mi ten tvar vyjde,je to také tak u tohoto receptu?
A také v Hypernově:-)
A také v Intersparu a Lídlu ;-)
Hrubou sůl mají v Kauflandu ;-)
Měla jsem strach jestli se mi podaří vytvarovat tak hezké rohlíky jako na fotce, ale zadařilo se a světe div se, moje první rohlíky se dali jíst a dokonce byly i dobré :-DDD Jen je škoda, že jsem neměla tu hrubou sůl na posypku. Nevíte někdo kde se dá sehnat? Já jsem jí ještě neviděla ...Dávám za 1 a do oblíbených .-)
Mám Clatronic - kapacita na 1 kg. Když dávám dvojtou dávku mám těsto po vykynutí mírně nad okraj, ale nikdy mi nepřeteče :-D Mám jeden hák a i ten to zvládne. Je fakt, že ze začátku háku trochu pomůžů lžící a párkrát cáknu vodou zvrchu..ale opatrně aby se těsto nelepilo...pokuď se mi zdá lepivé - mírně popráším moukou. Ale doporučila bych vám Sylvo nejprve zkusit jen z jedné dávky, třeba Vám nebudou chutnat a pak mne proklejete za zbytečnou práci :-DDD Zapomněla jsem do receptu ještě dopsat, že peču na pečícím papíru. .-)
Sylvo, záleží, jak velká je pekárna. Součet ingrediencí by neměl převýšit kapacitu pekárny. Já mám Moulinex XXL (max 1500 g) a myslím, že by se mi tam ta dvojitá dávka vešla. Když budete těsto sledovat a bude kynout až k okénku, stačí pekárnu vypnout a nechat dokynout při vypnuté pekárně.
Takže dáváte do pekárny rovnou 2 dávky surovin? Jsem začátečník, tak nevím, jestli pak nebude z tolika těsta "hrnečku vař!" Díky