![Jednoduchá uzenářská sekaná Jednoduchá uzenářská sekaná](https://ms2.ostium.cz/instance/web-recepty/jpoWtISJ/h222w297t.jpg)
Úžasné masíčko. WOW <:-)
bylo to výborné,mělo to jen jednu vadu,že jsme ve dvou osobách snědli i s párkama ,1,5kg masa za den...to si nemůžu dovolit :-D Takže doporučuji těm co na to nemají ..upéct nandat a zbytek někam důkladně schovat. :-\
Špikovala jsem a pekla vepřovou krkovici. Doba celého pečení byla i s odpočinutím hodinatřičtvrtě na kilotřicet masa. Hovězí by taky stálo za hřích a při vhodné příležitosti určitě vyzkouším.
Jak dlouho jste maso pekli a na kolik stupňů?
Výtečný sváteční oběd, maso bylo šťavnaté a všem moc chutnalo. Děkuji.
Špikovanou pečeni jsem připravovala k včerejšímu obědu a byla vynikající. Nejvíc si jí pochvaloval děda, který v hotelové restauraci vařil 35 let a to byla pro mně největší pocta. Dělala jsem jí taky se špenátem a s karlovarským knedlíkem.