Byl to skvělý oběd. Rychlý, chutný, prostě taková malá výhra.
výborný to bylo a taky strašně snadný i pro nekuchaře jako já
Moc dobrá rychlovka na které se nedá co zkazit.
Večer jsem si všechno připravila a teď jdu smažit, voní to dobře a už se těším :)) !
přesně tak :-))
dělám skoro pravidelně, je to skvělé a hned :-)) <:-) <3 :-) ;-) :-*
Dělala jsem včera z kuřecího masa a to nám chutnalo ještě víc než z vepřového,které jsem dělala předčasem.
Kdybych vás chtěla chytit za slovo, tak mě to s umytým nádobím trvalo o pár minut dýl. Ale stejně je to moc dobré a díky.
Super !!!
Nejlepší je na jedno kuřecí prso použít jeden malý porek a kusy masa nesměj být velké. Výborný.
Já to dělám tak, že nejdříve osmahnu maso a pak přidám pórek. Také není špatné přidat žampiony :-)
Nebylo by lepší nejdříve osmažit maso a až potom přidat pórek? Na chuť je to vynikající, ale protože jsem chtěla mít maso dobře propečené (mám špatné zkušenosti s nedodělaným kuřecím), pórek se mi mezitím spálil... Ale jinak je to super! :)