Z vajec, cukru, mouky, mléka, oleje, vanilkového cukru a prášku do pečiva smícháme těsto, které vlijeme do vyššího vymazaného a vysypaného (nebo použijeme pečící papír) plechu.
3
Na těsto rozprostřeme připravený pudink a poklademe ovoce nakrájené na větší kousky. Dáme péct (160 °C, horký vzduch).
4
Upečené těsto potřeme kysanou smetanou a posypeme skořicovým cukrem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Richard Rossner
|4. 9. 2007 14:21
Es schmeckt sehr gut...
Agáta
|4. 9. 2007 14:19
Výborné.Díky
Kuchařka on-line
|7. 6. 2007 10:00
Opraveno.
Václav Kolář
|6. 6. 2007 19:51
Omlouvam se za nejasnost. Pudink se uvari dle navodu na sacku, tj. s pullitrem mleka. Do testa pak prijde opravdu 1 dl. Takze celkem potrebujeme 6 dcl mleka na cely recept.
Hana Rožníčková
|4. 6. 2007 11:10
Určitě né, 1dcl mléka patří do těsta. A 1 sáček pudinku se uvaří dle návodu na sáčku.
Anonym
|4. 6. 2007 10:59
uvaříme pudink z 1 dcl mléka ? není tam 1 litr místo 1 dcl ????