Vše mimo kakaa promícháme ve větší míse. Polovinu těsta nalijeme na tukem vymazaný a moukou vysypaný plech. Do druhé poloviny těsta vmícháme kakao, podle potřeby můžeme trošku doředit mlékem, nalijeme na světlé těsto a upečeme.
Mohla bych se zeptat jestli se tam může místo polohrubé mouky hladká?Předem děkuji za odpověď
Anonym
|2. 12. 2007 16:16
noo zdálo se mi, že je té hmoty moc málo, tak jsem to tam vyklopila celé bez kakaa..na to jsem dala mandarinky a kiwi..uvidiiime..:-) snad to bude mnamka
Míša
|2. 12. 2007 15:48
tak jdu na to snad se povede.. než se rodiče vrátí z procháázky..překváápko
Jana Kozlová
|10. 5. 2006 21:11
dělám naprosto stejné akorát bez kakaa (někdy dám i tam) bublaninu. Vše promíchám a jen na pekáči na to dám boruvky, řešně, rybíz či jahody. Vydrží velice dlouho vláčná a někdy ji upeču jak je výše napsano a pak na něj dávám ruzné obměny 1.ovoce - a se štávy uvařím s pudinkem takový ovocný pudink a zaleju tím ovoce pak třeba ozdobím šlehačkou 2. umíchám tvaroh (možno přidat do něj i ovoce) a poleju čokoládou3. šlhačku s čirou želatinou a trochu cukru na něj pak také čokoládu