ale robila som tie z pochuťkovu smotanua pudingom tak neviem kde je chyba?
ja som ich robila,chuťove dobre,ale nejak to slabo stuhlo,tak na trštvrte ,zle sa krájajú,nož sa prple,neviem či v pudingu to nerobi cukor ja som dala praškovi,asi by bol lepši kryštalovi
Množství kávy v ingrediencích je špatně :-\
Tak jak to vypadá,tak to i chutná.Vynikajicí.Dělala jsem je kdysi dávno a dala si práci s nastříkáváním.Tentokrát jsem je po upečení jen propíchala vidličkou a opatrně polila směsí.Stačilo to také.1*.
Dělávám často.....opravdu výborné
Tak jsem je včera dělala, dnes se jedly... Kvůli příteli jsem dělala jen poloviční dávku, neboť on kvůli kávě toto nejí.. Ale mamka, babička, děda i strejda ochutnali a vychvalovali je. Já upřímně tedy čekala od toho přeci jen víc, ale dobré jsou, to ano. Stříkačku jsem neměla, a tak jsem nejprve těsto propíchala vidličkou a pak ho celé směsí polila.
cukru jsem dala jen 200g a k vanilkovému ještě přidala skořicový cukr.. šlehačku jsem dávala navrch jen jendu, aby byl řez méně sytý.. všem moc chutnal..
Řezy jsou výborné, rychlé a na oslavě narozenin sklidily velký úspěch i u vyhlášených kuchařek:-)).
Řezy jsou vynikající, jen jsem do těsta musela přidat trošku mléka, nemohla jsem ho spojit. Jinak nemají chybu.
Jsou výborné,úplně se po nich zaprášilo,dávám za 1.
Tak se nám to chladí,jsem zvědavá jak budou chutnat.Vezu je zítra na oslavu,tak snad uspějí.Děkuji za receptík,dám vědět jak to dopadlo.
Jo, jsou skutečně výborné. Stříkačku jsem použila asi na 60 místech, protože se mi nějak povedlo udělat více směsi, (ale o to jsou řezy ještě lahodnější).
Děkuji za chválu i za výborný recept....určitě budu dělat častěji....všichni se jen oblizovali :-)
Jano moc se ti povedly. Foto je přesné!
tak jsem měla úspěch....jsou výborné :-) a cukru jsem dala jako vždy méně (170g),ale nemělo to chybu
Stříkačku můžete zakoupit v lékárně. Když se ale směs nastříká do otvorů, vytvoří v piškotu mramorování. Také se dají otvory udělat pletací jehlicí a poté do nich směs nalít.
vůbec nemám možnost se dostat k inj.stříkačce,polila jsem povrch moučníku celý a taky se to bezva vsáklo.
Dobrá na moučníky je také šlehačka v prášku "Haas", která se vyšlehá s mlékem. Vydrží dlouho tuhá. Šlehačku už mám, ještě sebrat někde čas na ten moučník, zní to velmi lákavě, díky za dobrý nápad.
Barčo, to vůbec nevadí, stejně se směs vsákne a provoní celé řezy. Zítra napiš, jak vám chutnaly.
Takze nebeske rezy sa chladia v chladnicke, nemala som striekacku tak som cesto poprepichovala spajlou a pomaly nalievala kavovu zmes, ale aj tak to vsetko ostalo na povrchu kolaca ale myslim si ze zajtra budu urcite lepsie, povrch som posypala kakaom, no jedna basen...
A naozaj sú nebeské?
Sbíhají se mi sliny, když si to představuju.....
Jano, vůbec to není pracné. Stačí malá stříkačka a jde to opravdu rychle.
Připadá mi jen trochu pracnější to napichování těsta,ale dobré to být musí..:o))
to vypadá moc dobře