Ušleháme sníh, zašleháme cukr, žloutky, ořechy a citronovou kůru. Pečeme na alobalu nebo papíru potřeném tukem a vysypaném hrubou moukou. Po upečení srolujeme a necháme vychladnout. Rozvineme, namažeme pařížskou šlehačkou a znovu srolujeme. Zabalíme do alobalu, kteý můžeme trochu posypat pískovým cukrem a uložíme v ledničce.
2
Na pařížskou šlehačku, pokud nemáme hotovou, svaříme den předem šlehačku s rozpuštěnou čokoládou. Dobře vychladíme nebo vyšleháme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Di
|7. 9. 2005 11:15
Zhruba stejně - při málo vyhřáté troubě by se těsto vysušilo. Že je plát upečený, poznáte dotekem prstu - do upečeného těsta se neboří, těsto je pružné.