• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Nebeská Máňa
Napište svůj komentář k receptu

Nebeská Máňa

autor: bramborka
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 133
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
8fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 200
      g polohrubá mouka
    • 200
      g moučkový cukr
    • 4
      ks vejce
    • 10
      lžíce rostlinný olej
    • 10
      lžíce voda horká
    • 0,50
      balíček prášek do pečiva
    • 1
      kelímek šlehačka
    • 1
      balíček ztužovač šlehačky
  • Krém
    • 3
      balíček vanilkový pudink
    • 200
      g moučkový cukr
    • 3
      kelímek zakysaná smetana
    • 1
      balení capuccino instantní - Nescafé
    • 2
      balíček dětské piškoty
    • káva
    • hnědý rum
    • 0,75
      l mléko

Postup přípravy receptu

1
Žloutky utřít s cukrem, přidat olej, vodu a mouku s práškem do pečiva. Nakonec sníh z bílků. Péct na vymazaném a vysypaném plechu s vyšším okrajem při 160 °C asi 20 minut. Po vychladnutí potřít polovinou krému, na něj dát piškoty namočené v kávě s rumem. Na piškoty dát zbytek krému a dát ztuhnout. Pak potřít vyšlehanou šlehačkou a lehce poprášit kakaem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nebeská roláda bez mouky - bezlepková

Nebeská roláda bez mouky - bezlepková

Nebeská roláda bez mouky - ořechová varianta

Nebeská roláda bez mouky - ořechová…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Andrea P | 5. 1. 2015 13:53

    Nepocitanekrat vyzkouseny recept. Dekuji za nej. Pokud chcete ohromit, tak nevahejte. Zakysanou smetanu zaslehejte do hoskeho pudinku, aby se neutvorily pudinkove hrudky a krem byl hladky. Pokud chcete upect vyborny dortik, postaci polovicni davka predpisu, ale je treba predpis navysit o jednu slehacku na omazani dortu a mensi ozdobu vrsku hvezdickovou zdobickou.

  • allena89
    allena89 | 31. 8. 2014 13:46

    Opravdu výborné řezy! Pekla jsem na oslavu a padnul celý plech.

  • dadina | 28. 5. 2014 11:21

    do kafe ne, ale do likéru :D :D :D ten je pro děti jako dělaný :D

  • ZanetaL | 18. 1. 2013 09:09

    Tyhle rezy jsou vynikajici delala jsem pred tydnem a dnes delam znova. Je to vynikajici buchta pro ty kteri maji radi chut kavy. Po buchte se jen zaprasilo nezbyl ani kousek. <3

  • katka | 30. 7. 2012 13:05

    hloupé je říkat tiramisu něčemu, co tiramisu neni ;-)

  • Svaťka | 8. 7. 2012 11:30

    Už jsem upekla hodně všelijakých moučníků, ale včera jsem vyzkoušela tyto řezy a musím říct že jsou přímo vynikající nejen svou chutí ,ale i co se týká složitosti si myslím, že to zvládne i méně zkušená kuchařka. Moc dobré.

  • Alenka | 29. 3. 2012 15:22

    Koláčik je fantastický, u nás sa po ňom ani nestačilo zaprášiť. :-* :-* Už sa tešíme na budúce. Výborná papka.

  • erinka1 | 25. 2. 2012 14:03

    je vyyybornyyy

  • Olga | 9. 11. 2011 13:12

    Ahoj, včera jsem dělala dceři do práce, padnul celý plech:-)). Taky dávám dlouhé piškoty, místo jedné zakysanky dávám tučný tvaroh - lépe tuhne. A určitě bych taky říkala Tiramisu řezy, Nebeská Máňa je hloupé...určitě budu dělat častěji!

  • janinka68 | 16. 8. 2011 07:53

    já dávám dlouhé piškoty a namočím místo kávy ,která není pro malé děti vhodná do valečného či čokoládového likéru.je to super!!!!!

  • Olga | 26. 2. 2011 08:16

    Skvělé!! Ovšem neříkala bych jim Nebeská máňa, ale Tiramisu řezy, neboť tiramisu připomínají velmi. A určitě nevynechávejte šlehačku a kakao navrch, to je ta správná tečka:-)). Nechat rozležet 2 dny a pak už jen příst...

  • elldarka | 20. 1. 2011 11:49

    Vynikající!!!

  • Ňulinka
    Ňulinka | 31. 12. 2010 08:53

    Nebesky dobré i když pracnější.

  • lusyl_k
    lusyl_k | 18. 12. 2010 23:23

    dobré, ale příště namažu ještě meruňkovou marmeládou... úplně tam chyběla...

  • misa | 7. 12. 2010 17:24

    tam je 3/4 !!!

  • Radová Daniela | 31. 10. 2010 00:02

    Moc,moc výborný.Dělala jsem již několikrát.Nedávám šlehačku ani capucino.

  • recepty73
    recepty73 | 24. 10. 2010 19:26

    Zdeňko,upravil jsem to tak,že jsem dělil třema(zhruba):7dkg mouky,6cukru,1větší vejce,3lžíce oleje,4vody,trošku prdopeče.Náplň:1zakysanka,7dkg cukru,0,3mléka,1pudink.Pak poprášit kakaem ;-) -To zmákneš levou zadní ;-) :-)

  • recepty73
    recepty73 | 24. 10. 2010 08:07

    Tohle je bomba!!!

  • bramborka | 11. 10. 2010 14:11

    nechápu proč je najednou udáno,že do krému patří 3l mléka.Správně má být 3/4l.Bramborka

  • Elejna | 7. 10. 2010 21:06

    vážně tam patří 3 l mléka? Není to moc?

  • Klára Bauerová | 10. 9. 2010 10:00

    Naprosto vynikající!

  • Adri Otavová | 27. 7. 2010 11:48

    Vyzkoušela jsem tento recept a moc mě překvapil je výborný.Už jsem opakovala 2x a určitě ne naposled.Všem moc chutnal.

  • Zuzana Šindlerová | 21. 6. 2010 10:05

    Leni, je to zmiňováno v komentářích, do ještě trochu teplého uvařeného pudinku vmíchat zakysané smetany se sypkým capuccinem.

  • Lenka Šíblová | 18. 6. 2010 20:16

    Omlouvám se, ale nevím jak připravit ten krém. Uvařit mléko s pudinky a cukrem, kdy tu smetanu a capuccino? Děkuji za odpověď.

  • recepty 73 | 13. 6. 2010 20:48

    Přijela k nám návštěva o které jsem věděl jen to,že miluje kokos.Recept jsem malinko upravil:místo vanilkového pudinku jsem dal kokosový + vrchovatou lžíci strouhaného kokosu.Suprová záležitost!!!

  • Pavlína Důbravová | 3. 6. 2010 18:27

    Vyníkající moučník , dávám 1*, jednoduché a moc dobré

  • recepty 73 | 1. 6. 2010 18:49

    Takhle rychle snědený dort jsem ještě neviděl :-o !!! Očekávání bylo překonáno :-)))

  • recepty 73 | 31. 5. 2010 18:40

    Množství jsem upravil na dortovou formu,krém je podobný eskymo řezům,takže nic jiného než mňamózní záležitost od toho nečekám :-)).1*

  • Sarka Hradilova | 12. 5. 2010 20:31

    Dělala jsem přesně podle receptu a všech ingrediencí bylo tak akorát, je to jednoduché, vypadá to super a sklidila jsem s tím velký úspěch.

  • Hanka Vítová | 9. 6. 2009 17:34

    já dávám tomuto receptu za jedna.Je to hodně podobné tiramisu.Doma jsem při pečení slyšela,že tohle jíst nebudou,prý to má děsnou barvu a rozblemsané piškoty a spoustu dalších snad mi prominete keců.ALE povedlo se a pak jsem ani nestačila ochutnat.S pozdravem Hanka Vít.

  • Olga Marková | 9. 5. 2009 22:22

    Tak já se bohužel nemůžu připojit s chválou.Mě se Máňa nepovedla a to jsem si myslela,že jsem zdatná kuchařka.Patlala jsem se s tím doteď a hned si sedám k PC a píšu,že mě se nepovedla.Ráda bych věděla proč.Krém neztuhl(uvidím ještě ráno),šlehačky je málo na celý plech takže to vypadá děsně.Zítra čekám návštěvu a tohle jim tedy na stůl nedám.Poradí mi někdo kde jsem udělala chybu?Mrzí mě to.Díky předem a Máně zdar!!!

  • Gábina H | 6. 5. 2009 09:46

    Ztužovač se dává do šlehačky

  • Šárka Bauerová | 5. 5. 2009 20:08

    prosimten stužovač dat do kremu nebo do té šlehačky?

  • Gábina H | 30. 3. 2009 08:55

    Řezy měly opět velký úspěch, jen se po nich zaprášilo. Posílám recept dál.

  • Zdena z JM | 9. 3. 2009 07:21

    Tento moučník jsem poprvé dělala asi před dvěma týdny přesně podle receptu. Krém do druhého dne krásně ztuhnul a dobře se krájel. Tento víkend jsem jej dělala s obměnou-do krému jsem místo kávy zamíchala nakrájené broskve, piškoty jsem polila rumem a na horní vrstvu krému jsem opět naskládala na plátky nakrájené broskve. Vše jsem zalila želatinou. Obě varianty byly velmi jedlé.

  • Anna M | 7. 3. 2009 18:06

    KRÉM BYL PO ZAŠLEHÁNÍ SMETANY HUSTÝ-TAK AKORÁT,ABY SE DOBŘE NATŘEL NA PIŠKOT.DO RÁNA VŠAK ZŘÍDL A S PIŠKOTU STÉKAL. NEVÍM,KDE BYLA CHYBA?

  • Janka Filipkova | 28. 2. 2009 22:20

    Dělala jsem již několikrát. Je to vynikající! Zítra se na to chystám znovu. Vyzkoušela jsem capučíno s kousky čokolády. Je to velmi zajímavé!! díky za repcet

  • Jarka Mastilová | 2. 2. 2009 14:15

    Také jsem vyzkoušela tento recept a můžu se přidat ke kladným ohlasům,které zde jsou.Do krému jsem ale dala méně cukru a jen 2 zakysané smetany po 200g,stačilo to,jinak vše podle receptu.Všem moc chutnal,mozaika v řezu také moc pěkná a proto dávám 1.

  • Mabelka Mabelka | 14. 12. 2008 14:04

    Pekla jsem, byl vynikající, nezbyl ani drobeček!

  • Gábina H | 6. 10. 2008 09:18

    pro velký úspěch jsem tyto řezy dělala o víkendu, tentokrát dle receptu s cappuccinem. Opět výborné, škoda, že nemůžu dát další 1

  • Hana Lorencová | 5. 10. 2008 10:23

    Vyzkoušela jsem - vynikající!

  • Gábina H | 27. 9. 2008 21:11

    Marie, já jsem ty smetany zamíchala do ještě vlažného pudinku, nenechávala jsem ho úplně vystydnout. Pokud chcete nechat vychladnout pudink, tak jej přikryjte folií, aby se nevytvořil škraloup.

  • Marie Lukešová | 26. 9. 2008 14:35

    Mně se tedy krém moc nevyvedl, puding dost rychle ztuhnul a i když jsem ho posypala cukrem, tak se již s tou smetanou nevymíchal dohladka. Ani šlehač si s tím neporadil. Nicméně moučník chutnal všem, na ozdobu jsem vystřihla z papíru hvězdičky, položila na buchtu, pak posypala kakaaem a každý kousek měl na sobě hvězdičku, moc se to líbilo i chutnalo.

  • Petra Dokládalová | 22. 9. 2008 11:29

    Jednoduše výborná buchta,jen se po ní zaprášilo. Dávám 1 s hvězdičkou.

  • Eva Vámošiová | 8. 9. 2008 21:10

    Piekla som manželovi do práce, mal veľký úspech, kolegyne pýtali recept. Na druhý deň som ho piekla zas pre nás domácich. Je perfektný a ukážkový. Do krému som pridala capuccino v prášku a krém mal tú správnu koenzistenciu. Podaril sa hneď na prvýkrát. Budem ho piecť častejšie.

  • Gábina H | 8. 9. 2008 09:50

    Výborný moučník, měl velký úspěch. Neměla jsem cappucino, tak jsem do pudinku dala instantní Nescafe.

  • Kateřina Sprušanská | 12. 8. 2008 10:13

    ted nezbyl ani drobíček díky za inspiraci

  • Kateřina Sprušanská | 12. 8. 2008 10:12

    výborný nestačil zaležet večer nebyl drobíček, dávám za 1

  • Mila Tischer | 3. 8. 2008 22:01

    Vybornej recept! Nejdriv, kdyz jsem procitala seznam ingredienci, jsem si myslela, ze je to zase nejaka nahrazka Tiramisu, omyl. Perfektni moucnik, mel uspech jak u sousedu, tak i u polskych kolegyn v praci, hned si vsechny rikaly o recept! Davam 1, a ze jsem zmlsana a nejim vsechno! Zarazuju mezi svoje favority!

  • Gabriela matějková | 23. 7. 2008 13:18

    Úžasná buchta, jen jsem piškot střídala s ovocem (borůvky, banán, jahody) a nic lepšího jsem nejedla.

  • Gabriela matějková | 23. 7. 2008 13:18

    Úžasná buchta, jen jsem piškot střídala s ovocem (borůvky, banán, jahody) a nic lepšího jsem nejedla.

  • Nora Nováková | 6. 6. 2008 23:56

    Potřebovala jsem upéct něco opravdu extra a tenhle moučník předčil všechna má očekávání. Dávám velkou jedničku a přidávám pochvalu od strávníků. Jenom jsme doma provedli jednu menší úpravu - místo kakaa jsme nahoru nastrouhali Margotku.

  • bramborka | 28. 5. 2008 20:39

    Těší mě,že většině chutná,jen bych poopravila Michaelu V.capuccino já osobně nevařím,ale pouze suchý prášek zamíchám do vlažného pudinku.Mějte se.

  • Ňulinka - | 23. 5. 2008 17:35

    Dělala jsem opět na žádost rodiny a po zkušenostech z minula jsem dala krému dospod tak třetinu a na piškoty zbytek.Těsto mi neklouzalo,nevím,Andro,čím se Ti to stalo.A holky,nevím,jestli víte,že ať se na pudingu neudělá škraloup,má se posypat cukrem moučka.Pa a dík za vynikající recept.Škoda,že už nemůžu dát 1.

  • Andra | 19. 5. 2008 18:59

    Tiez som cez vikend vyskusala tento kolac. Chutovo je dobry a prichut kapucina je zaujimava, ale mala som trosku problem pri krajani, pretoze krem mi "klzal" po ceste. Viem, ze sa da tomu ciastocne zabranit odstranenim vrchnej vrstvy z cesta, ale zaujima ma, ci mal aj niekto iny tento problem...

  • Hela - | 18. 5. 2008 21:18

    ... a piškoty máčet ve šťávě nebo v čaji...(s rumem)

  • Hela - | 18. 5. 2008 21:15

    Výborné, dávám 1. Neměla jsem 3 zakysanky, dala jsem jen 2 a stačilo to. Olej jsem použila máslový ( z Kauflandu cca půl litru za 45,- ale senzace). Pokud tady někdo doporučuje s ovocem, tak mi to moc dohromady s tím kafem nejde. Zkusím dát jahody + jahodový pudink a zakysanku.

  • Já Mo | 18. 5. 2008 17:21

    Je to fakt moc dobrý, určitě vyzkoušejte ;-)

  • pavla kozárová | 18. 5. 2008 14:38

    Výborná mňamka.....

  • Michaela V | 11. 5. 2008 16:25

    Taky dávám za 1.Několikrát tu byl dotaz jak přesně se dělá krém,protože u receptu není popsán.Dovolím si to napravit:mléko+pudink.prášek+cukr+instant.nescaké capuccino=uvařit dle návodu na obalu,pak vmíchat smetany...a je to.

  • Ňulinka - | 30. 4. 2008 11:18

    Včera jsem tvořila toto nebeské pochutnání.Nějak se to nestíhalo uležet,ale pár kousků zbylo na dnešek.Opravdu vynikající,dělala jsem podle receptu,jen jsem neměla capuccino,tak jsem dala nescafé 2v 1 a bylo to úžasné.Čistá a krásná 1 i když to dá víc práce.Ale stejně ji udělám co nejdřív znovu i mimo slavnostní dny.

  • Jolana Janková | 28. 4. 2008 08:35

    Zdeni, děkuji. Jak se nám řezy proležely,tak piškot trošku vtánul té tekutiny z krému a krájet se už taky opatrně daly. Chuť mají výbornou, i piškot je moc dobrý. S tou čokoládovou polevou nahoře a na to šlehačka - moc dobré, ovocná variace bude také s tímto krémem skvělá. Provedu určitě další pokus.

  • Božena Soukeníková | 27. 4. 2008 08:22

    Včera večer jsem to udělala a dnes ráno zkusila.To jsem netušila ,že je to taková bašta.Super.Krém jsem neměla vůbec řídký protože,jsem ho udělala z jednoho litru a dala jsem tam 4 vanilkové pudinky.Díky moc za recept.Jo a ten piškot taky super.

  • Zdenka Korábová | 26. 4. 2008 21:28

    Jolanko, bude to tak , piškoty odeberou vhhkost a krém vytuhne. Krém byl naprosto báječný, myslím že by se dal i stříkat na odpalované věnečky a piškoty provlhly během cca tří hodin. Naplnila jsem jen pudinkové misky, bez pečení piškotu, ale příště jí udělám kompletně a to ovocnou verzi, vnoučata ještě kávu bojkotují :-)), tentokrát jsem dávala višně.

  • Jana Wernischova | 25. 4. 2008 09:39

    Tak už jsem taky zkusila, ale protože piškoty "moc nemusím", pokládala jsem krém střídavě namočenými piškoty a kolečky banánu, jak šachovnici. Jinak přesně podle receptu. Bylo to úžasné a zmizelo natošup. Jen radějinevidět ty kalorie, ale to už je o něčem jiném a můj problém.

  • Jolana Janková | 25. 4. 2008 09:01

    Zdeni: ano, chce to zkusit, zda krém těmi piškoty vytuhne. Tak dej potom vědět jakto dopadlo.

  • Zdenka Korábová | 25. 4. 2008 08:50

    Jolano - Díky za informaci, chystala jsem se na upečení v sobotu - kombinaci pudink , zakysanka jsem ještě nedělala a tak to vyzkouším na piškovty do misky a to v ovocné verzi

  • Jolana Janková | 25. 4. 2008 08:40

    Tak se vracím ke své Máně jak jsem slíbila. Chuťově velmi dobré s čokoládou nahoře, jen ten krém mi malinko zřídnul a hůř se krájel. Takže si myslím, že piškotky by nadbytečnou tekutinu zřejmě vypily, nebo jsem mohla ten pudinkový krém trošku vyšlehat s máslem, když jsem nedala piškoty.

  • Jolana Janková | 24. 4. 2008 13:07

    No právě, tato ovocná varianta mě napadla hned jak jsem Máňu dodělala:). Myslím, že by byla super. Jenže včera jsem neměla smysl na vymýšlení, když jsem došla z práce - v 17.30, smažila jsem kuřecí nožky, dělala zabijačkový guláš, pomáhala dceři balit na exkurzi, a večer, spíš v noci dodělávala účetnictví. Byla jsem myšlenkově zpomalená, ale co, příště ovocná Máňa, a to už snad bude i teplo:), tak se bude hodit. Ještě jednu díky za inspirace a rady.

  • Hela - | 24. 4. 2008 12:30

    Jolano, ve svém receptu Karamelové řezy s piškoty píšu, že piškoty namáčím do vody s rumem, šťávy (kompotové) nebo čaje. Od doby zveřejnění receptu jsem ještě vyzkoušela citronovou vodu a rozvařený karamel. Všechno funguje - záleží jen na tom, pro koho moučník děláme.

  • Zdenka Korábová | 24. 4. 2008 12:29

    Jééé, Jolano, to jsem ráda, že se daří, Tak to má být. Každý nový recept má být jen povšechným návodem, či nápadem a další záleží na zvyklostech rodiny, momenální chuti, či obsahu jídelní skříně a potřebného množství. A už vidím ovocnou variantu s např,jahodovou šťávou na piškoty a jahody navrch krému, nebo pomeranče, banány atd.....

  • Jolana Janková | 24. 4. 2008 09:43

    Holky, děkuju za rady. Nakonec jsem dělala Máňu z poloviční dávky na menší plech, spíš brutvánek. Rozměry napíšu odpoledne. Piškot vyšel tak asi 2,5 cm, což nám vyhovuje, piškoty jsem vynechala úplně. Krém z 1/2 litru mléka, 2 pudinky a 1,5 kys. smetany, pěkně hustý. Vyšlo to dobře. Polila jsem čokoládovou polevou. Je v lednici a dnes jak dojdu domů a vyzkouším, napíšu. Vypadá pěkně. Já mám kávovou příchuť moc ráda, ale děti ne, tak jsem to neriskovala. Možná jsem tam mohla šoupnout nějaké ovoce - to by bylo sice už o něčen jiném, ale uvidíme odpoledne. Určitě nahoru dám šlehačku.

  • Zdenka Korábová | 23. 4. 2008 18:56

    Jolanko, jestli se pustíte do Nebeské Máni dejte vědět jak dopadla, nechce se mi nadále trumfovat, zda studená nebo teplá či řídká nebo hustá. :-))

  • Tereza J. | 23. 4. 2008 18:47

    Zdenka, je to od veci, ale pri tom namáčaní piškót ma to teraz napadlo, ako deti sme si máčali piškóty do studenej vody, len tak rýchlo šup do vody a hneď von a do pusy, desne nám to chutilo. Len tá voda musí byť skutočne studená . Ak máš chuť ( a odvahu ), vyskúšaj :)))

  • Zdenka Korábová | 23. 4. 2008 18:23

    Terezko, uvažovala jsem pouze teoreticky tříčtvtrtě litru mléka na tři pudinky i když přidáme téměř půl litru zakys. smetany je poměrně hustá a hlavně studená směs, takže namočení není pouze od chuti, ale i urychlení chutné konzumace a jistě kakaový puding s piškoty a hruškovým kompotem si udělán i nyní jako důchodka, když mě honí mlsná a jinak nikde nic.

  • Tereza J. | 23. 4. 2008 17:07

    Zdenka, aj nenamáčané piškóty prevlhnú, už ako deti sme si robili do pohárov puding prekladaný piškótami. To namáčanie je tam pre chuť. Jolanka, ak nemáte radi kapučino, môžete použiť aj vychladnutú obyčajnú kávu. Alebo urobte krém podľa svojej chuti.

  • Zdenka Korábová | 23. 4. 2008 16:39

    Jolanko, myslím, že z poloviční dávky se vám nepodaří v dortové formě pokrýt piškoty pudinkovým krémem a nenamočené piškoty v krému neprovlhnou - smíchala bych intantní kávu s grankem, nebo trochou kakaa a cukrem, dle receptu myslím, že kapučíno patří do krému nasypat a do jiné kávy s rumem piškoty máčíme. Ale je možné, že jsem recept špatně pochopila.

  • Jolana Janková | 23. 4. 2008 15:08

    Myslíte, že do dortové formy můžu udělat z poloviční dávky? A když tam nedám kapučíno, protože ho mladí nemají rádi, provlhnou ty piškoty? Děkuji moc za odpověď, chci jít na to dnes :) Jolana

  • sylva pavelkova | 21. 4. 2008 21:07

    prosím o podrobny popis k výrobě kremu

  • Veronika Zapletalová | 21. 4. 2008 17:06

    Podle mě je nejlepší až za 2 dny, pěkně naležená. Výtečná buchtička i bez šlehačky.

  • Hana Valentová | 15. 4. 2008 20:39

    pekla jsem o víkendu, je to opravdu dobrotka, skoro jako tiramisu, šlehačku jsem nedávala, už by toho bylo moc...

  • Jitka H. | 14. 4. 2008 10:32

    Radko šlehačku dáte nakonec,je to v poslední větě v popisu,taky jsem nejdřív myslela že jde do těsta.Zrovna jsem dodělala,chladí se v ledničce..

  • Petra Stejskalová | 13. 4. 2008 20:48

    právě jsem ji dojedla je to nejlepší buchta jakou jsem kdy jedla budu dělat často

  • Kuchařka on-line | 13. 4. 2008 17:00

    TEST 17:00

  • Radka | 12. 4. 2008 17:21

    prosím o info, co s tou šlehačkou a ztužovačem - napsáno u ingrediencí, ale v popisu už o tom dále není ani zmínka, děkuji

  • Anonym | 11. 4. 2008 20:19

    právě jdu na to...udělám normálně na klasický plech a co se týká krému, uvařím normálně pudink, do téměř studeného zamíchám ty zakysané smetany....

  • Lenka Cvejnová | 11. 4. 2008 13:42

    Fotka už byla odeslána. Dobrou chuť všem.

  • Eva Červenková | 11. 4. 2008 13:32

    já jsem to pochopila tak, že se do krému dává kapučino v prášku..

  • Iveta Janatová | 11. 4. 2008 13:12

    Tak tento recept znám a je to moc dobrý.U nás je během dvou hodin pryč.Doporučuji.

  • Alena | 11. 4. 2008 08:43

    Vyjde to na velký plech? Nebo raději do menší dortové formy?

  • Pája | 11. 4. 2008 08:33

    Odpovím za autorku receptu, myslím, že se do krému přidá prášek capuccina nikoliv uvařené.

  • HELGA | 11. 4. 2008 07:31

    MUŽETE RECEPT UPŘESNIT NEJSEM ZKUŠENÁ KUCHAŘKA JAK UDĚLAT KRÉM , KAM VRAZIT KYS. SMETANU A ŠLEHAČKA KLASICKÁ ? DĚKUJI

  • lenka | 10. 4. 2008 20:15

    Instantní kapučíno-to znamená uvařit šálek,anebo.....?

  • romana egertromana@centrum.cz | 10. 4. 2008 19:52

    chtelo by to fotecku :o))), prece jen clovek ji nejdriv ocima

  • Zdeňka | 7. 4. 2008 20:05

    Taky dávám jedničku,bylo to moc dobré i bez capuccina,které jsem neměla.

  • Jana Arltová | 7. 4. 2008 18:03

    Výborná,prostě "nebeská".Přidla jsem trochu capuccina i do šlehačky.Dávám 1*

  • bramborka | 2. 3. 2008 18:49

    Mám radost,že vám chutnalo:-)

  • Hana Rožníčková | 1. 3. 2008 20:25

    Dnes upečeno, je to úžasná dobrota. Neměla jsem zakys. smetany, tak sem dala 2 šlehačky a rozpustného Velveta. Doma mě chválili, tak nechávám v oblíbených a budu péct častěji.

  • SV | 29. 2. 2008 17:49

    Dnes jsem to po dlouhé době opět upekla a je to mooooc a moooc dobré

  • bramborka | 30. 1. 2008 13:17

    20-25g.

  • Martina Veselá | 16. 11. 2007 20:03

    Můžete mi prosím někdo napsat jaká má být gramáž toho instatního kapučína?

  • Hana Čermáková | 16. 11. 2007 16:13

    Skvělý,není co dodat.Fakt výborná mňamka.Vydržela pouze 2dny,ani uležet se nestačila.Hanča

  • SV | 10. 11. 2007 10:56

    Ano, do krému zašlehat pouze smetany a je to výborné, doporučuji

  • simka | 10. 11. 2007 08:26

    Do kremu zaslahat len kysle smotany?

  • bramborka | 7. 11. 2007 17:47

    Děkuji Zuzo,jinak je mám také radši proleželé,když to vydržím....:-)

  • Zuza | 7. 11. 2007 17:13

    tak jsem vyzkoušela a super!!! už jsou pryč 2 den jsou lepší-po zaležení

  • Zita Matejkova | 30. 10. 2007 11:39

    Toto peču,je to výborné,piškot po upečení ještě pomažu pikantním džemem nebo marmeládou.Doporučuji vyzkoušet!

  • Zuza | 30. 10. 2007 10:34

    děkuju určitě vyzkouším dámpak vědět

  • bramborka | 30. 10. 2007 10:27

    Uvařit pudink a do ne uplně vychladlého zašlehat smetanu s cukrem a capuccinem.

  • Zuza | 30. 10. 2007 09:56

    vypadá to velice zajímavě ale chtělo by to přesnější popis výroby krému děkuji

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Výjimečný den Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Capuccino Dětské piškoty Hnědý rum Káva Mléko Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Šlehačka Vanilkový pudink Vejce Voda Zakysaná smetana Ztužovač šlehačky
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Omáčka z plísňového sýra

Omáčka z plísňového sýra

Grilované kuře

Grilované kuře

Křenová pomazánka k tyčinkám

Křenová pomazánka k tyčinkám

Myslivecká směs

Myslivecká směs

Margot dort - lehoučký

Margot dort - lehoučký

Úterní salát s rukolou

Úterní salát s rukolou

Hlíva s květákem na mozeček nebo zapečená

Hlíva s květákem na mozeček nebo…

Cuketová kolečka

Cuketová kolečka

Hráškovo pórkový krém

Hráškovo pórkový krém

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

157
Houbovník z Pojizeří
Houbovník z Pojizeří
102
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
96
Sedlácké karé (kotleta) - minutka
Sedlácké karé (kotleta) …
85
Batáty ve slanině
Batáty ve slanině
82
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Nealkoholický punč
Nealkoholický punč
Neapolská slaná bábovka (Tortano)
Neapolská slaná bábovka (Tortano)
Neapolské nudle
Neapolské nudle
Nebeská roláda bez mouky - bezlepková
Nebeská roláda bez mouky - bezlepková
Nebeské řezy
Nebeské řezy
Nebeský dezert
Nebeský dezert
  • Recepty.cz
  • Nebeská Máňa
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact