Na plechu rozložíme kuřecí stehna a na stejné kousky pokrájenou zeleninu. Stroužky česneku necháme celé, pouze mírně rozmáčkneme. Smícháme ingredience na omáčku, kterou pak dobře rozlejeme přes všechny přísady. Na zeleninu ještě můžeme poklást čerstvý rozmarýn a tymián.
2
To celé dát na 45 minut na 180 °C do trouby, ke konci zvýšit teplotu na 220 °C, aby byla kůžička pěkně křupavá. Zeleninu během pečení občas obracet. Pokud nebude ještě hotová, tak nechat v troubě déle, ono to potřebuje trochu času.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Katerina Shibazaki
|14. 9. 2005 05:34
Moc dobre i bez fenyklu!
Barbara
|9. 9. 2005 12:38
Na plech dáme všechno, dobré je i brambory podle velikosti rozkrojit na půlky nebo čtvrtinky. Fenykl stačí na čtvtiny. Všechno pak "rozsypeme" nastřídačku po plechu.
Barbara
|9. 9. 2005 11:22
Všechno se dá dohromady na plech, střídavě se to po něm rozloží... jestli víte, co myslím.