Nejprve si uvaříme hustou kaši na krém. Do 1/2 l mléka přidáme 1 1/2 vanilkového pudinku a 1 vanilkový cukr. Uvaříme v hustou kaši, kterou necháme vychladnout. Připravíme si těsto. Vejce ušleháme s cukrem, přidáme teplou vodu a vyšleháme pěnu, která nabyde díky vlažné vodě. Postupně přimícháme mouku s práškem do pečiva, citronovou kůrou a vanilkovým pudinkem. Těsto dáme do vymazaného a vysypaného plechu a upečeme v předehřáté troubě.
2
Krém: Máslo ušleháme s cukrem a postupně po lžících přidáváme vychladlou kaši a dobře šleháme, aby v krému nebyly hrudky. Ušlehaný krém namažeme na vychladlý korpus a polijeme připravenou rozehřátou polevou. Dáme do ledničky alespoň na 30 minut ztuhnout.