• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Nanukové řezy III.
Napište svůj komentář k receptu

Nanukové řezy III.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
1.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nanukové řezy III.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 5
      ks žloutek
    • 200
      g cukr
    • 100
      g ořechy
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 200
      g polohrubá mouka
    • sníh z bílku
    • 7
      lžíce káva uvařená, velká, vychlazená

Postup přípravy receptu

1
Žloutky smíchat s cukrem, přidat zrnkovou kávu, mleté ořechy, mouku smíchanou s práškem do pečiva. Nakonec vmíchat sníh. Trouba na 180 °C, 20 minut pečení.
2
Mezitím uvařit kaši z mléka, van. pudinku, mouky a škrobu. Kaši je třeba vymíchat do zchladnutí. Poté vymíchat máslo s van. cukrem, popřípadě přidat rum.
3
Je možné tento moučník polít čokoládou.
4
Recept je opravdu jednoduchý, i když tak nevypadá a stojí za to.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nanukové řezy

Nanukové řezy

Nanukové Řezy podle babičky Marušky

Nanukové Řezy podle babičky Marušky

Ořechové řezy III.

Ořechové řezy III.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenka Galvasová | 28. 4. 2006 17:00

    Káva je opravdu uvařená a studená.Uvařená kaše je op ravdu tuhá,a to proto,aby při vmíchání do krému,krém byl tužší a ne řídký.Nedoporučovala bych kaši udělat řídkou,protože při krájení krém teče.

  • Anna | 22. 4. 2006 09:09

    Nemá být toho mléka na krém 3/4l?Tohle co je uvedeno musí být opravdu na beton.

  • cicolina | 19. 4. 2006 20:57

    Gábi, já si uvařím vždycky klasického turka, nechám vychladnout a odměřím požadované množství kávy - i s logrem.-)

  • Gábina | 19. 4. 2006 13:48

    jak je to s tou kávou? V ingrediencích je 7 lžic uvařené vychlazené kávy, ale v postupu je zrnková káva

  • Airan Novakova | 18. 4. 2006 18:37

    Mam dojem, ze pani Libuse ma pravdu, do 1/4 l mleka cely puding a k tomu velka lzice mouky a jeste bramborovy skrob? ...se me zda taky dost:-) Ale protoze me se to stava casto, ze popletu recept, mam pro autorku pochopeni:-)) Myslim, ze kdyz se recept opravi, budou to dobre rezy.

  • Lenka | 18. 4. 2006 14:37

    Tento řez jsem náhodou pekla o velikonocích, ale krém jse dělala takto: 0,5l mléka svařit se 3 lžícemi škrobu, vychladit a postupně zašlehat do másla smíchaného s cukrem. Polévat se musí! Je to dobrota, Jen cukru dávám méně, je to pak moc sladké.

  • Libuše Štefčeková | 18. 4. 2006 13:38

    Prosím Vás to se nebude dát míchat to bude beton.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Výjimečný den Posvícení Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Káva Ořechy Polohrubá mouka Prášek do pečiva Sníh z bílku Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Meruňkové knedlíky po lechtalsku

Meruňkové knedlíky po lechtalsku

Bramborové noky - příloha ke gulášům

Bramborové noky - příloha ke gulášům

Americká buchta

Americká buchta

Coleslaw - podzimní vitamíny

Coleslaw - podzimní vitamíny

Výborný kuskus

Výborný kuskus

Brokolicový salát IV.

Brokolicový salát IV.

Vepřové na zelenině

Vepřové na zelenině

Krém na zdobení dortů

Krém na zdobení dortů

Bílková poleva na perníčky

Bílková poleva na perníčky

Doporučujeme

20 minut
Grilovaný losos ve slanině

Grilovaný losos ve slanině

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

66
Ševcovský mls - trochu jinak
Ševcovský mls - trochu…
43
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
42
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
30
Bramborové placky se sýrem po našem
Bramborové placky se…
26
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…

Zajímavé články

Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými kódy na obalech?
Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými…
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s rebarborou a banánové vafle
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s…
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a zároveň jíst zdravě
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a…
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník, který budete milovat
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník,…
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných názvů? Otestujte se!
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných…
AHA.cz Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Rozvedená Jennifer Lopezová: Ukázala bradavku

Rozvedená Jennifer Lopezová: Ukázala bradavku

SportRevue.cz FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

Maminka.cz Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Blesk Horoskopy Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

  • Recepty.cz
  • Nanukové řezy III.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact