Káva je opravdu uvařená a studená.Uvařená kaše je op ravdu tuhá,a to proto,aby při vmíchání do krému,krém byl tužší a ne řídký.Nedoporučovala bych kaši udělat řídkou,protože při krájení krém teče.
Nemá být toho mléka na krém 3/4l?Tohle co je uvedeno musí být opravdu na beton.
Gábi, já si uvařím vždycky klasického turka, nechám vychladnout a odměřím požadované množství kávy - i s logrem.-)
jak je to s tou kávou? V ingrediencích je 7 lžic uvařené vychlazené kávy, ale v postupu je zrnková káva
Mam dojem, ze pani Libuse ma pravdu, do 1/4 l mleka cely puding a k tomu velka lzice mouky a jeste bramborovy skrob? ...se me zda taky dost:-) Ale protoze me se to stava casto, ze popletu recept, mam pro autorku pochopeni:-)) Myslim, ze kdyz se recept opravi, budou to dobre rezy.
Tento řez jsem náhodou pekla o velikonocích, ale krém jse dělala takto: 0,5l mléka svařit se 3 lžícemi škrobu, vychladit a postupně zašlehat do másla smíchaného s cukrem. Polévat se musí! Je to dobrota, Jen cukru dávám méně, je to pak moc sladké.
Prosím Vás to se nebude dát míchat to bude beton.