• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Nanukové řezy III.
Napište svůj komentář k receptu

Nanukové řezy III.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
1.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nanukové řezy III.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 5
      ks žloutek
    • 200
      g cukr
    • 100
      g ořechy
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 200
      g polohrubá mouka
    • sníh z bílku
    • 7
      lžíce káva uvařená, velká, vychlazená

Postup přípravy receptu

1
Žloutky smíchat s cukrem, přidat zrnkovou kávu, mleté ořechy, mouku smíchanou s práškem do pečiva. Nakonec vmíchat sníh. Trouba na 180 °C, 20 minut pečení.
2
Mezitím uvařit kaši z mléka, van. pudinku, mouky a škrobu. Kaši je třeba vymíchat do zchladnutí. Poté vymíchat máslo s van. cukrem, popřípadě přidat rum.
3
Je možné tento moučník polít čokoládou.
4
Recept je opravdu jednoduchý, i když tak nevypadá a stojí za to.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nanukové řezy

Nanukové řezy

Nanukové Řezy podle babičky Marušky

Nanukové Řezy podle babičky Marušky

Ořechové řezy III.

Ořechové řezy III.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenka Galvasová | 28. 4. 2006 17:00

    Káva je opravdu uvařená a studená.Uvařená kaše je op ravdu tuhá,a to proto,aby při vmíchání do krému,krém byl tužší a ne řídký.Nedoporučovala bych kaši udělat řídkou,protože při krájení krém teče.

  • Anna | 22. 4. 2006 09:09

    Nemá být toho mléka na krém 3/4l?Tohle co je uvedeno musí být opravdu na beton.

  • cicolina | 19. 4. 2006 20:57

    Gábi, já si uvařím vždycky klasického turka, nechám vychladnout a odměřím požadované množství kávy - i s logrem.-)

  • Gábina | 19. 4. 2006 13:48

    jak je to s tou kávou? V ingrediencích je 7 lžic uvařené vychlazené kávy, ale v postupu je zrnková káva

  • Airan Novakova | 18. 4. 2006 18:37

    Mam dojem, ze pani Libuse ma pravdu, do 1/4 l mleka cely puding a k tomu velka lzice mouky a jeste bramborovy skrob? ...se me zda taky dost:-) Ale protoze me se to stava casto, ze popletu recept, mam pro autorku pochopeni:-)) Myslim, ze kdyz se recept opravi, budou to dobre rezy.

  • Lenka | 18. 4. 2006 14:37

    Tento řez jsem náhodou pekla o velikonocích, ale krém jse dělala takto: 0,5l mléka svařit se 3 lžícemi škrobu, vychladit a postupně zašlehat do másla smíchaného s cukrem. Polévat se musí! Je to dobrota, Jen cukru dávám méně, je to pak moc sladké.

  • Libuše Štefčeková | 18. 4. 2006 13:38

    Prosím Vás to se nebude dát míchat to bude beton.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Výjimečný den Posvícení Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Káva Ořechy Polohrubá mouka Prášek do pečiva Sníh z bílku Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřová pečeně s kůrčičkou

Vepřová pečeně s kůrčičkou

Srbský vepřový guláš

Srbský vepřový guláš

Tuňáková pomazánka III.

Tuňáková pomazánka III.

Kokosová očka

Kokosová očka

Senzační schwarzwaldský dort

Senzační schwarzwaldský dort

Brambory v mikrovlnce

Brambory v mikrovlnce

Banánový dort s kakaovou šlehačkou

Banánový dort s kakaovou šlehačkou

Houbový kuskus - rychle a chutně

Houbový kuskus - rychle a chutně

Kuře pečené s jablky

Kuře pečené s jablky

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

113
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
31
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
26
Salát s quinoou a sýrem halloumi
Salát s quinoou a sýrem…
26
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.
Jahodové tiramisu podle…
26
Třešňový koláč s tvarohem
Třešňový koláč s tvarohem

Zajímavé články

Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět, od samosběru až po dokonalou bublaninu nebo džem
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
AHA.cz Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Michael Douglas se vrací do Varů: Zákulisí slavné fotky u Gotta! A co měl s Ivanou?

Michael Douglas se vrací do Varů: Zákulisí slavné fotky u Gotta! A co měl s Ivanou?

SportRevue.cz FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

Maminka.cz Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Blesk Horoskopy Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

  • Recepty.cz
  • Nanukové řezy III.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact