• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Naložený hermelín s rybízem a hroznovým vínem
Napište svůj komentář k receptu

Naložený hermelín s rybízem a hroznovým vínem

autor: stafl
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Naložený hermelín s rybízem a hroznovým vínem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 8
      ks hermelín po 2 paprikových, bylinkových, s pepřem, smetanové
    • 2
      balíček pikant fix nebo Labeto - složení je totožné
    • 1
      balíček koriandr
    • 30
      ks hořčičné semínko
    • 10
      ks nové koření kuliček
    • 20
      ks pepř mletý kuliček
    • 10
      ks hřebíček
    • 2
      ks bobkový list
    • 1
      lžička tymián
    • 1
      ks rozmarýn snítka
    • 1
      ks máta snítko
    • 1
      špetka líbeček
    • 1
      špetka meduňka
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      lžička cukr
    • 250
      ml ocet
    • 500
      g rybíz
    • 20
      ks hroznové víno po 10 kuličkách červeného a bílého

Postup přípravy receptu

1
Nálev: podle receptu vyrobím 2 nálevy ze sáčků Pikanta, nebo Labeta (složení je totéž, jen jiná firma), sama do něj přidám půlku sáčku koriandru, zhruba 30 hořčičných semínek, 10 kuliček nového koření, 20 kuliček různobarevného pepře, 10 ks hřebíčku, 2 bobkové listy, 1 lžičku tymiánu a přidám 250 ml octa - navíc oproti receptu, sůl, cukr dle chuti - jak to chutná vám. Svařím asi 5 min. a hlavně nechám vychladnout!!!!! Přidám 500 g červeného rybízu, asi 20 kuliček bílého a hroznového vína., snítku rozmarýnu, máty, meduňky, libečku. Hermelíny rozkrájíme na kostky, přidáme rybíz, ocet, a zalejeme nálevem - musí být studený!!!Zaděláme víčkem nebo celofánem atd. a necháme při pokojové teplotě rozležet - minimálně 14 dní (prý je skvělý po 3 nedělích - u nás to bohužel tak dlouho nikdy nevydrželo, obvykle po 10 dnech bere za své).
2
Poznámka: pokud zbyde nálev, určitě nevylévat, nemá se na něm,co zkazit. A pokud si dáte práci s vrstvením sýrů, rybízu vína - navrch bylinky - vypadá to nádherně a jako dárek naprosto nemá chybu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí salát s hroznovým vínem

Kuřecí salát s hroznovým vínem

Kynuté řezy se smetanou a hroznovým vínem

Kynuté řezy se smetanou a hroznovým…

Koláč s hroznovým vínem

Koláč s hroznovým vínem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ladislava staffenová | 23. 7. 2008 20:07

    Jani,jak říkají mluvčí našich volených zástupců:nemohu ani vyvrátit,ani potvrdit:-)))),ale máš tam hriznové víno =energue,rybíz=vitamíny a utužuje to kolektiv :-)Laďka

  • Jana Remková | 23. 7. 2008 18:45

    Naloženo a čeká na schválení!!Tak za 10 dnů se mrkneme a ochutnáme!!Nesehnala jsem paprikový,tak jsem naložila více těch smetanových.Tak se budu těšit,ale asi je to kalorická bombička,že Laděnko?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sýrová
Chuťovky Ze sýra Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Cukr Hermelín Hořčičné semínko Hřebíček Hroznové víno Koriandr Líbeček Máta Meduňka Nové koření Ocet Pepř mletý Pikant fix Rozmarýn Rybíz Sůl Tymián
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Marinované buřty

Marinované buřty

Vepřové závitky na smetaně

Vepřové závitky na smetaně

Chlebové knedlíky

Chlebové knedlíky

Horácké knedlíky

Horácké knedlíky

Maková buchta - skvělá a rychlá

Maková buchta - skvělá a rychlá

Čokoládové muffiny k nakousnutí

Čokoládové muffiny k nakousnutí

Tom Kha Gai

Tom Kha Gai

Holandské řízky s nivou

Holandské řízky s nivou

Adžika zeleninová směs

Adžika zeleninová směs

Doporučujeme

30 minut
Fazolky nakyselo s vejci

Fazolky nakyselo s vejci

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

Poslední sledované recepty

66
Banánové placičky / palačinky
Banánové placičky /…
56
Srbské rizoto (ze školní jídelny)
Srbské rizoto (ze školní…
36
Kávovo-ořechová roláda
Kávovo-ořechová roláda
35
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
31
Salát do ruky
Salát do ruky

Zajímavé články

Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich super koláč, džem nebo omáčku
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich…
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do dvaceti minut!
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do…
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
AHA.cz Morávková a Malásek: Romantická dovolená skončila v slzách

Morávková a Malásek: Romantická dovolená skončila v slzách

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Ženy.cz Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Blesk.cz Nový muž Veroniky Žilkové (63): Proč používal jiné jméno! A velká bolest v minulosti

Nový muž Veroniky Žilkové (63): Proč používal jiné jméno! A velká bolest v minulosti

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Blesk Horoskopy Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

  • Recepty.cz
  • Naložený hermelín s rybízem a hroznovým vínem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact