Chtela bych se zeptat jestli da pouzit i bramborovy skorb?
V pátek jsem naložila hovězí nudličky, vepřové a kuřecí (každé zvlášť). Do každé marinády přidala něco navíc - - zázvor a citronelu (citronovou trávu) ke kuřecímu, k vepřovému - čerstvé bylinky a hovězímu špetku karí. Včera na oslavu jsem nasmažila malé placičky, které zmizely bleskovou rychlostí. Naprosto skvělý recept, který se navíc dá dobře upravovat. Můj názor je že takhle naložené maso je daleko lepší, než čínské placičky (které pod jiným názvem už dělávala moje babi). A hlavně je bez grilovacího koření, které se snad cpe všude. Rozhodně dávám za 1.
Včera naložila, dnes jsme měli na večeři. Dělala jsem z krkovice, byla šťavnatá a chuťově skvělá. Jen jsem přidala navíc vejce, více kukuř. škrobu a pažitku. Výsledkem byly řízky v těstíčku, které sklidily velkou pochvalu, což v mé rozmazlené rodině není až tak obvyklé. Dávám za 1.