Med rozmícháme v mléce, přidáme solamyl a sójovou omáčku a do tohoto nálevu vložíme naklepaná prsa. Necháme 1-2 dny odležet v chladničce. Potom na rozpáleném tuku opečeme po obou stranách. Před podáváním zlehka opepříme.
Recept mě trošku zklamal. Chutnalo to jako maso v krupičné kaši. Každý má jiné chutě :).
Jana Malá
|9. 1. 2007 12:33
MOc děkuju za rady,vyzkouším.
Marie Horáková
|9. 1. 2007 11:16
Jano a co zkusit javorový sirup ? Nezkoušela jste ho ?
Věra Novotná
|9. 1. 2007 11:04
Slyšela jsem, že sušené meruňky se dají nahradit místo medu, ale nemám odzkoušeno, ale je to prý dobré. Jestli nemáte alergii na meruňky tak zkuste vyzkoušet. (ty sušené meruňky bych nakrájela nebo pomlela).
ELA
|9. 1. 2007 08:18
Jani, bohužel nevím, jak na to bude reagovat Vaše alergie, ale existují melasové a třtinové sirupy, které v pokrmech med nahradí
Jaroslava Oumarová
|9. 1. 2007 07:28
Jano, zkuste melasu nebo ječmenný slad, oboje mají ve zdravé výživě. Já slad používám místo medu už rok ( kvůli cukru ) a v pohodě:-))
Jana Malá
|8. 1. 2007 19:56
Je něco čím by se dal nahradit med?Mám na něj velmi prudkou alergii.Je spostu fajn receptů,ale ve všech co je med vyskoušet nemůžu.
Tereza Jarčušková
|5. 5. 2006 07:25
Ivanka, obyčajné krabicové s 3-mesačnou dobou spotreby, to kvôli tomu, aby sa počas tých dvoch dní náhodou nezrazilo, aj keď to dáte do chladničky.
Zuzana Bernátová
|4. 5. 2006 18:35
Robievam niečo podobné,len miesto mlieka používam jogurt .Ja pridávam aj trošku škorice-nie škoricový cukor.Nabudúce vyskúšam s mliekom,bude zmena.