• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Naložená kuřecí prsa
Napište svůj komentář k receptu

Naložená kuřecí prsa

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Naložená kuřecí prsa
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      plátek kuřecí maso prsa
    • 2,50
      hrnek mléko
    • 3
      lžíce med
    • 1
      lžička solamyl (bramborový škrob)
    • 1
      lžička sojová omáčka
    • 1
      špetka pepř mletý
    • slunečnicový olej

Postup přípravy receptu

1
Med rozmícháme v mléce, přidáme solamyl a sójovou omáčku a do tohoto nálevu vložíme naklepaná prsa. Necháme 1-2 dny odležet v chladničce. Potom na rozpáleném tuku opečeme po obou stranách. Před podáváním zlehka opepříme.
2
Podáváme s brambory a salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Naložená kuřecí křídla

Naložená kuřecí křídla

Česneková krkovička naložená v mléce

Česneková krkovička naložená v mléce

Kuřecí prsa v slanině

Kuřecí prsa v slanině

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Eliška.V | 13. 6. 2013 21:00

    Recept mě trošku zklamal. Chutnalo to jako maso v krupičné kaši. Každý má jiné chutě :).

  • Jana Malá | 9. 1. 2007 12:33

    MOc děkuju za rady,vyzkouším.

  • Marie Horáková | 9. 1. 2007 11:16

    Jano a co zkusit javorový sirup ? Nezkoušela jste ho ?

  • Věra Novotná | 9. 1. 2007 11:04

    Slyšela jsem, že sušené meruňky se dají nahradit místo medu, ale nemám odzkoušeno, ale je to prý dobré. Jestli nemáte alergii na meruňky tak zkuste vyzkoušet. (ty sušené meruňky bych nakrájela nebo pomlela).

  • ELA | 9. 1. 2007 08:18

    Jani, bohužel nevím, jak na to bude reagovat Vaše alergie, ale existují melasové a třtinové sirupy, které v pokrmech med nahradí

  • Jaroslava Oumarová | 9. 1. 2007 07:28

    Jano, zkuste melasu nebo ječmenný slad, oboje mají ve zdravé výživě. Já slad používám místo medu už rok ( kvůli cukru ) a v pohodě:-))

  • Jana Malá | 8. 1. 2007 19:56

    Je něco čím by se dal nahradit med?Mám na něj velmi prudkou alergii.Je spostu fajn receptů,ale ve všech co je med vyskoušet nemůžu.

  • Tereza Jarčušková | 5. 5. 2006 07:25

    Ivanka, obyčajné krabicové s 3-mesačnou dobou spotreby, to kvôli tomu, aby sa počas tých dvoch dní náhodou nezrazilo, aj keď to dáte do chladničky.

  • Zuzana Bernátová | 4. 5. 2006 18:35

    Robievam niečo podobné,len miesto mlieka používam jogurt .Ja pridávam aj trošku škorice-nie škoricový cukor.Nabudúce vyskúšam s mliekom,bude zmena.

  • Ivana Samcová | 4. 5. 2006 17:14

    Tím trvanlivým mlékem myslíte třeba mléko TATRA ?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Kuřecí maso Med Mléko Pepř mletý Slunečnicový olej Sojová omáčka Solamyl (bramborový škrob)
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohové kobližky

Tvarohové kobližky

Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou

Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou

Babiččina pudinková buchta

Babiččina pudinková buchta

Salát Coleslaw light

Salát Coleslaw light

Telecí medailonky s parmskou šunkou a čerstvou šalvějí

Telecí medailonky s parmskou šunkou a…

Smažený máslový celer

Smažený máslový celer

Luigiho zeleninové rizoto na italský způsob

Luigiho zeleninové rizoto na italský…

Skořicové šneky

Skořicové šneky

Jahodová marmeláda (džem) s třešněmi

Jahodová marmeláda (džem) s třešněmi

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

85
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
19
Drožďová zavářka
Drožďová zavářka
16
Drožďová polévka s houbami a quinoou
Drožďová polévka s…
15
Carpaccio z okurek
Carpaccio z okurek
15
Adžika - zeleninová pasta
Adžika - zeleninová pasta

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, kterými se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, kterými se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Zemřel kytarista z Kiss Ace (†74): Odpojili ho od přístrojů!

Zemřel kytarista z Kiss Ace (†74): Odpojili ho od přístrojů!

SportRevue.cz FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

Maminka.cz GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Naložená kuřecí prsa
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact