• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Naložená kuřecí prsa
Napište svůj komentář k receptu

Naložená kuřecí prsa

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Naložená kuřecí prsa
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      plátek kuřecí maso prsa
    • 2,50
      hrnek mléko
    • 3
      lžíce med
    • 1
      lžička solamyl (bramborový škrob)
    • 1
      lžička sojová omáčka
    • 1
      špetka pepř mletý
    • slunečnicový olej

Postup přípravy receptu

1
Med rozmícháme v mléce, přidáme solamyl a sójovou omáčku a do tohoto nálevu vložíme naklepaná prsa. Necháme 1-2 dny odležet v chladničce. Potom na rozpáleném tuku opečeme po obou stranách. Před podáváním zlehka opepříme.
2
Podáváme s brambory a salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Naložená kuřecí křídla

Naložená kuřecí křídla

Česneková krkovička naložená v mléce

Česneková krkovička naložená v mléce

Kuřecí prsa v slanině

Kuřecí prsa v slanině

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Eliška.V | 13. 6. 2013 21:00

    Recept mě trošku zklamal. Chutnalo to jako maso v krupičné kaši. Každý má jiné chutě :).

  • Jana Malá | 9. 1. 2007 12:33

    MOc děkuju za rady,vyzkouším.

  • Marie Horáková | 9. 1. 2007 11:16

    Jano a co zkusit javorový sirup ? Nezkoušela jste ho ?

  • Věra Novotná | 9. 1. 2007 11:04

    Slyšela jsem, že sušené meruňky se dají nahradit místo medu, ale nemám odzkoušeno, ale je to prý dobré. Jestli nemáte alergii na meruňky tak zkuste vyzkoušet. (ty sušené meruňky bych nakrájela nebo pomlela).

  • ELA | 9. 1. 2007 08:18

    Jani, bohužel nevím, jak na to bude reagovat Vaše alergie, ale existují melasové a třtinové sirupy, které v pokrmech med nahradí

  • Jaroslava Oumarová | 9. 1. 2007 07:28

    Jano, zkuste melasu nebo ječmenný slad, oboje mají ve zdravé výživě. Já slad používám místo medu už rok ( kvůli cukru ) a v pohodě:-))

  • Jana Malá | 8. 1. 2007 19:56

    Je něco čím by se dal nahradit med?Mám na něj velmi prudkou alergii.Je spostu fajn receptů,ale ve všech co je med vyskoušet nemůžu.

  • Tereza Jarčušková | 5. 5. 2006 07:25

    Ivanka, obyčajné krabicové s 3-mesačnou dobou spotreby, to kvôli tomu, aby sa počas tých dvoch dní náhodou nezrazilo, aj keď to dáte do chladničky.

  • Zuzana Bernátová | 4. 5. 2006 18:35

    Robievam niečo podobné,len miesto mlieka používam jogurt .Ja pridávam aj trošku škorice-nie škoricový cukor.Nabudúce vyskúšam s mliekom,bude zmena.

  • Ivana Samcová | 4. 5. 2006 17:14

    Tím trvanlivým mlékem myslíte třeba mléko TATRA ?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Kuřecí maso Med Mléko Pepř mletý Slunečnicový olej Sojová omáčka Solamyl (bramborový škrob)
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Husa po staročesku

Husa po staročesku

Rybízový žmolenkový koláč

Rybízový žmolenkový koláč

Halušky se zelím

Halušky se zelím

Sýrová pomazánka na topinky

Sýrová pomazánka na topinky

Léčivý med malé vyděračky

Léčivý med malé vyděračky

Tvarohové těsto na slano i sladko

Tvarohové těsto na slano i sladko

Kaldoun

Kaldoun

Babiččin bramborový salát

Babiččin bramborový salát

Masová minutka na zeleno - rychle a chutně

Masová minutka na zeleno - rychle a…

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí prsa Caprese

Kuřecí prsa Caprese

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

58
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
22
Kaplická cmunda
Kaplická cmunda
18
Cizrnová polévka - vydatná
Cizrnová polévka -…
17
Lotus cheesecake
Lotus cheesecake
17
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky

Zajímavé články

Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i slaných receptů, které vám budou zatraceně chutnat
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i…
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
AHA.cz Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Jak být na podzim stylová? Hvězdy sázejí na trik, který vždycky funguje!

Jak být na podzim stylová? Hvězdy sázejí na trik, který vždycky funguje!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Herečka Lenka Zahradnická vyděsila fanoušky: Skončila na pohotovosti! Co se stalo?!

Herečka Lenka Zahradnická vyděsila fanoušky: Skončila na pohotovosti! Co se stalo?!

SportRevue.cz FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Magické datum 10. 10. je ideální pro životní změnu: Dnes pošlete do vesmíru přání!

Magické datum 10. 10. je ideální pro životní změnu: Dnes pošlete do vesmíru přání!

  • Recepty.cz
  • Naložená kuřecí prsa
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact