ks
kuřecí křídla
můžou se použít i paličky, stehýnka atd.
Marináda
1
kelímek
bílý jogurt
10
ml
worcestrová omáčka
dle chuti
30
g
rajský protlak
2
lžička
koření na kuře
koření - pečené kuře
Příloha
300
g
zelené fazolky
2
špetka
sůl
1
lžíce
máslo
Postup přípravy receptu
1
Nejlépe v zapékací míse (můžeme jí pak dát rovnou do trouby) smícháme ingredience na marinádu - jogut, koření, worcetrovo omáčku a rajský protlak. Do marinády přes noc přidáme maso a necháme marinovat (nejlépe přes noc)
2
Po té zapékací mísu přednáme do trouby a pečeme cca 60 minut při 190°C než je maso hotové.
3
Ke konci pečení (cca 20 minut do konce pečení) si na pánvičce rozpálíme máslo a pozvolna na něm připravíme zelené fazolky. Osolíme a podáváme s kuřetem.