Uvaříme řepu doměkka, oloupeme, nakrájíme nebo nastrouháme s křenem. Přidáme ocet, cukr, olej, sůl, fenykl, anýz a promícháme. Podle chuti ještě upravíme cukrem, solí a octem. Plníme do sklenic a sterilujeme 20 minut.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
MílaO
|4. 11. 2016 10:56
Proč olej? To je úplně zbytečné kazit takovou zdravou dobrotu olejem. :-(
Beata
|8. 10. 2014 10:38
Když budu nakládař řepu už uvařenou a pak ji budu ještě dalších 20 min. sterilizovat, nebude už rozvařenáí? Díky.
jarda
|21. 10. 2013 11:57
<:-)
mariza
|26. 9. 2013 18:03
asi jsem magor,ale jake množstvi řepy?váha ?kusy,jak velke?
jestli vite děkuji m :-\
Tereza Jarčušková
|25. 11. 2005 13:14
Nie je potrebné sterilizovať, vydrží dlho aj bez sterilizovania, pokiaľ je v chlade.Ja používam namiesto anýzu a fenyklu rascu, nie je taká aromatizovaná a takto nám chutí viac.