Naklíčenou mungo fazoli smícháme s rozmraženou kukuřicí, nadrobno nakrájenou kapií, a na plátky nakrájenou mladou jarní cibulkou. Zalejeme zálivkou, kterou jsme si připravili rozmícháním šťávy z jednoho citronu, olivového oleje, sojové omáčky a z křenové hořčice.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
marťan
|11. 5. 2013 21:16
myslíte toto mungo? http://www.semena-rostliny.cz/bioosivo/443-pestovani-fazole-mungo-semena-klicky.html nebo jsou i jiné druhy? toto jsem si právě koupil, jsou to docela silné klíčky oproti ředkvičkám, které jsem měl minule..Vynikající !
Majka Přidalová
|23. 5. 2007 13:07
Ne, ne, nemusí, nechá se jen rozmrznout (my to tak rádi). Ale jestli chcete, můžete ji chvilku povařit, ve výsledném efektu by to vadit nemělo.:)
Ivana Přikrylová
|23. 5. 2007 12:41
Majko, ta kukuřice se nemusí povařit? Zmražená je přece syrová.