Romadúr nastrouháme a utřeme s taveným sýrem. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a koření, dobře promícháme. Vložíme do sklenice, zalijeme pivem a uzavřeme.
2
Necháme uležet 3-4 dny v nepříliš teplé místnosti.
3
Pozor, objem se zdvojnásobí, podle množství použijte větší nádobu.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Liliem
|27. 6. 2016 10:30
Dobrý den.Romadůr jsem naložila dle receptu bez taveného sýru.Po necelých třech dnech jsem sklenici otevřela a ochutnala,sýr byl hořký.Nevíte čím by to mohlo být? :-(
albanez
|12. 1. 2014 20:05
Je tu někdo kdo tohle zkoušel?Láká me to ale docela se toho bojimm