• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Nakládaný pivní Hermelín
Napište svůj komentář k receptu

Nakládaný pivní Hermelín

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 19
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nakládaný pivní Hermelín
Nakládaný pivní Hermelín
Nakládaný pivní Hermelín
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks hermelín
    • 100
      g sýr niva
    • 1
      lžíce petrželka
    • pepř mletý
    • 1
      dl olej
    • 1
      dl pivo - světlé 10°
    • 200
      g nakládané kapie + lák z kapií(1dl), 150 -
    • 1
      ks cibule větší
    • 2
      ks bobkový list
    • 5
      ks nové koření
    • 1
      lžíce ocet
    • sůl
    • feferonka - není nutná

Postup přípravy receptu

1
Hermelíny rozpůlíme, měkkou část vydlabeme lžičkou a společně s nastrouhanou(rozdrobenou) Nivou na pár vteřin vložíme do mikrovlnky rozehřát. Do rozehřáté hmoty vmícháme petrželku a pepř dle chuti, necháme vychladit a Hermelíny směsí opět naplníme.
2
Smícháme olej, pivo, lák z kapií, ocet, pokrájenou cibuli a kapie, koření, trochu osolíme.
3
Naplněné Hermelíny prokládáme a poléváme pivní směsí do sklenice a dáme alespoň na tři dny do chladna proležet.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nakládaný hermelín

Nakládaný hermelín

Pikantní nakládaný hermelín

Pikantní nakládaný hermelín

Hospodský nakládaný hermelín

Hospodský nakládaný hermelín

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • jana | 2. 6. 2014 10:33

    Dnes jsem nakládala a už se těším za tři dny myslím nebude mít chybu vypadá i v tom skle na 1 <3

  • vorech16 | 7. 1. 2013 13:24

    vynikající ;)

  • Honza | 29. 1. 2012 17:30

    Dalsi recepty na hermos jsem nasel na webu www.nakladany-hermelin.cz

  • pippiva
    pippiva | 26. 1. 2012 14:41

    To vypada vyborne, i kdyz nevim, nakladanou kapii jsem u nas nevidela, neco vykoumam... ;-) Misto hermelinu budu muset pouzit Brie. :-*

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sýrová Vegetariánské a zdravé
Pokrmy Chuťovky Ze sýra Bezmasá jídla Svačina Večeře Chlazení Vegetariáni Narozeniny Výjimečný den Oslava Silvestr Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Cibule Feferonka Hermelín Nakládané kapie Nové koření Ocet Olej Pepř mletý Petrželka Pivo Sůl Sýr Niva
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Litý koláč s tvarohem

Litý koláč s tvarohem

Léčivý med malé vyděračky

Léčivý med malé vyděračky

Karamelové řezy od Gizky

Karamelové řezy od Gizky

"Slovenský" bramborák

"Slovenský" bramborák

Mexická zeleninová polévka

Mexická zeleninová polévka

Jehněčí kotletky & karotky na balzamiku

Jehněčí kotletky & karotky na…

Fazolový salát - rychle a chutně

Fazolový salát - rychle a chutně

Zdravá kakaová vegan bábovka

Zdravá kakaová vegan bábovka

Hovězí karabáček na světlém pivu

Hovězí karabáček na světlém pivu

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

179
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
55
Bramborovo-fazolový salát
Bramborovo-fazolový salát
38
Bramborovo-celerový salát
Bramborovo-celerový salát
34
Višňový džem (marmeláda)
Višňový džem (marmeláda)
27
Dýňová tortila
Dýňová tortila

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Hvězdy na červeném koberci a velká sláva

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Hvězdy na červeném koberci a velká sláva

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Další doporučené recepty:

Nakládaný kořeněný bůček
Nakládaný kořeněný bůček
Nakládaný kozí sýr s olivami a citronem
Nakládaný kozí sýr s olivami a citronem
Nakládaný králík se zakysanou smetanou  Dočík
Nakládaný králík se zakysanou smetanou …
Nakládaný sýr (balkánský / feta)
Nakládaný sýr (balkánský / feta)
Naklíčené mungo fazole
Naklíčené mungo fazole
Nákyp z quinoy s kadeřávkem a semínky
Nákyp z quinoy s kadeřávkem a semínky
  • Recepty.cz
  • Nakládaný pivní Hermelín
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact