Marie Šindelová 29.11.2009 | 14:39 | reagovat | závadný Bylo to vynikající.Moc jsme si pochutnali.Dávám 1.Rýže se ke králíkovi v zakysané smetaně moc hodila.
Petra Pavelková 19.03.2010 | 12:52 | reagovat | závadný Skvělé,králík není suchý,v závěru jsem zahustila moukou.Dávám za 1.
MJG 08.10.2010 | 10:15 | reagovat | závadný Opravdu vyborny recept. Ja jsem na zaver omacku zahustila a meli jsme to s knedlikem. Cele rodine, mam tri chlapi, moc chutnalo.
Darienka22 21.02.2011 | 11:37 | reagovat | závadný Tenhle recept je moc dobrý, přílohu jsem dala rýži
kirinda 30.03.2011 | 14:30 | reagovat | závadný Já jsem udělala trošku dietnější variantu bez špeku a bez slaniny, i tak bylo maso krásně šťavnaté a nevysušené, na konci jsem též zahustila trochou mouky, aby bylo více omáčky. Měla jsem králičí stehýnka a pekla jsem je cca 1,5 hodiny. Jediné, co se mi moc nepovedlo byla mírná hořkost omáčky, zřejmě jsem dala moc citrónu a nebo ho příště první oloupu z kůry ;)