• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Nakládaný kořeněný bůček
Napište svůj komentář k receptu

Nakládaný kořeněný bůček

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 19
doba přípravy: 180 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nakládaný kořeněný bůček
Nakládaný kořeněný bůček
Nakládaný kořeněný bůček
Nakládaný kořeněný bůček
Nakládaný kořeněný bůček
Nakládaný kořeněný bůček
Nakládaný kořeněný bůček
Nakládaný kořeněný bůček
Nakládaný kořeněný bůček
Nakládaný kořeněný bůček
8fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

12 porce
  • Na předvaření:
    • 2
      kg vepřový bůček bez kosti, cca 1,5 -
    • 15
      ks pepř celý kuliček
    • 3
      ks bobkový list 2 -
    • 8
      ks nové koření 6 -
    • 1
      ks česnek palice
    • 1
      ks cibule
    • 1
      lžíce sůl dle chuti, cca
  • Kořenící směs:
    • 40
      g drcený česnek cca
    • pepř mletý půl lžičky
    • 1
      lžička kari
    • 2
      lžička mletá sladká paprika maďarská (nebo v kombinaci s pálivou)
    • 2
      lžička čubrica
    • 2
      lžíce sojová omáčka nebo worcesterová 1,5 -
    • 2
      lžíce olej
    • sůl dle chuti uvařeného masa

Postup přípravy receptu

1
Vepřový bok dáme vařit s uvedenými ingrediencemi na předvaření. Cibuli necháváme celou, s první tmavou košilkou a stroužky česneku rozmáčkneme plochou ostří nože. Vody nedáváme příliš, chceme, aby maso bylo dostatečně slané a vývar se dal naředit do stravitelné formy, například na polévku nebo podlévání pokrmů. Vaříme doměkka, maso vyndáme a necháme zchladnout, vývar scedíme na dodatečné použití.

RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO

2
V misce nebo talíři smícháme kořenící směs, kterou následně naneseme ze všech stran na zchladlé maso. Slanost si pohlídáme dle vlastní chuti. Pokud nechceme použít sojovou nebo worcesterovou omáčku, přidáme cca lžíci oleje.
3
Takto připravené maso zabalíme pevně do fólie nebo alobalu a uložíme v chladnu, alespoň na 2 - 3 dny. Poté krájíme na plátky a podáváme s čerstvým chlebem nebo pečivem, sterilovanou nebo čerstvou zeleninou, chlazeným pivem...

RADA: Připravte si sekanou, která nepraskne podle VIDEO návodu

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pečený bůček

Pečený bůček

Marinovaný vepřový bůček s povidly

Marinovaný vepřový bůček s povidly

Křupavý bůček na hruškách a badyánu

Křupavý bůček na hruškách a badyánu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Vepřové
Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Česnek Cibule Čubrica Drcený česnek Kari Mletá sladká paprika Nové koření Olej Pepř celý Pepř mletý Sojová omáčka Sůl Vepřový bůček

Sekaná, která nepraskne

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dušená rýže

Dušená rýže

Snadný štrůdl

Snadný štrůdl

Rabínův šoulet

Rabínův šoulet

Vajíčková pomazánka podle dcery

Vajíčková pomazánka podle dcery

Rebarborové čatní

Rebarborové čatní

Brokolice nebo květák na italský způsob - zapečený

Brokolice nebo květák na italský…

Chia dezert s mangem

Chia dezert s mangem

Vanilková bábovka z tvarohu

Vanilková bábovka z tvarohu

Tudelská zeleninová polévka

Tudelská zeleninová polévka

Doporučujeme

40 minut
Ratatouille IV.

Ratatouille IV.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Sekaná, která nepraskne

Poslední sledované recepty

59
Klasické lečo
Klasické lečo
54
Buchty - těsto z domácí pekárny
Buchty - těsto z domácí…
27
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
23
Broskvový džem (marmeláda)
Broskvový džem …
21
Buřty na pivu
Buřty na pivu

Zajímavé články

7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
AHA.cz Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Zpěvák megahitu Human Rag’n’Bone Man: Místo koncertu skončil ve špitále!

Zpěvák megahitu Human Rag’n’Bone Man: Místo koncertu skončil ve špitále!

SportRevue.cz FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Další doporučené recepty:

Nakládaný hermelín
Nakládaný hermelín
Nakládaný hermelín VI.
Nakládaný hermelín VI.
Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky
Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky
Nakládaný kozí sýr s olivami a citronem
Nakládaný kozí sýr s olivami a citronem
Nakládaný králík se zakysanou smetanou  Dočík
Nakládaný králík se zakysanou smetanou …
Nakládaný pivní Hermelín
Nakládaný pivní Hermelín
  • Recepty.cz
  • Nakládaný kořeněný bůček
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact