• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Nakládaný kořeněný bůček
Napište svůj komentář k receptu

Nakládaný kořeněný bůček

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 19
doba přípravy: 180 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nakládaný kořeněný bůček
Nakládaný kořeněný bůček
Nakládaný kořeněný bůček
Nakládaný kořeněný bůček
Nakládaný kořeněný bůček
Nakládaný kořeněný bůček
Nakládaný kořeněný bůček
Nakládaný kořeněný bůček
Nakládaný kořeněný bůček
Nakládaný kořeněný bůček
8fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

12 porce
  • Na předvaření:
    • 2
      kg vepřový bůček bez kosti, cca 1,5 -
    • 15
      ks pepř celý kuliček
    • 3
      ks bobkový list 2 -
    • 8
      ks nové koření 6 -
    • 1
      ks česnek palice
    • 1
      ks cibule
    • 1
      lžíce sůl dle chuti, cca
  • Kořenící směs:
    • 40
      g drcený česnek cca
    • pepř mletý půl lžičky
    • 1
      lžička kari
    • 2
      lžička mletá sladká paprika maďarská (nebo v kombinaci s pálivou)
    • 2
      lžička čubrica
    • 2
      lžíce sojová omáčka nebo worcesterová 1,5 -
    • 2
      lžíce olej
    • sůl dle chuti uvařeného masa

Postup přípravy receptu

1
Vepřový bok dáme vařit s uvedenými ingrediencemi na předvaření. Cibuli necháváme celou, s první tmavou košilkou a stroužky česneku rozmáčkneme plochou ostří nože. Vody nedáváme příliš, chceme, aby maso bylo dostatečně slané a vývar se dal naředit do stravitelné formy, například na polévku nebo podlévání pokrmů. Vaříme doměkka, maso vyndáme a necháme zchladnout, vývar scedíme na dodatečné použití.

RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO

2
V misce nebo talíři smícháme kořenící směs, kterou následně naneseme ze všech stran na zchladlé maso. Slanost si pohlídáme dle vlastní chuti. Pokud nechceme použít sojovou nebo worcesterovou omáčku, přidáme cca lžíci oleje.
3
Takto připravené maso zabalíme pevně do fólie nebo alobalu a uložíme v chladnu, alespoň na 2 - 3 dny. Poté krájíme na plátky a podáváme s čerstvým chlebem nebo pečivem, sterilovanou nebo čerstvou zeleninou, chlazeným pivem...

RADA: Připravte si sekanou, která nepraskne podle VIDEO návodu

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pečený bůček

Pečený bůček

Marinovaný vepřový bůček s povidly

Marinovaný vepřový bůček s povidly

Křupavý bůček na hruškách a badyánu

Křupavý bůček na hruškách a badyánu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Vepřové
Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Česnek Cibule Čubrica Drcený česnek Kari Mletá sladká paprika Nové koření Olej Pepř celý Pepř mletý Sojová omáčka Sůl Vepřový bůček

Sekaná, která nepraskne

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Polská polévka z červené řepy

Polská polévka z červené řepy

Alláhova směs

Alláhova směs

Domácí chléb III.

Domácí chléb III.

Čebureky II.

Čebureky II.

Rajčatový salát II.

Rajčatový salát II.

Sekaná pečeně s paprikou

Sekaná pečeně s paprikou

listové těsto

listové těsto

Lehké bylinkové máslo

Lehké bylinkové máslo

Polévka z čerstvého špenátu - jednoduchá a rychlá

Polévka z čerstvého špenátu -…

Doporučujeme

40 minut
Masové koule zapečené v rajčatech

Masové koule zapečené v rajčatech

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Sekaná, která nepraskne

Poslední sledované recepty

209
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
85
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
79
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
77
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
72
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Neskutečná proměna Morávkové: Hubne díky melounům!

Neskutečná proměna Morávkové: Hubne díky melounům!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Herec Daniel Bambas (45) o útěku do Dánska: Má tam přítele! A teď už i práci

Herec Daniel Bambas (45) o útěku do Dánska: Má tam přítele! A teď už i práci

SportRevue.cz FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Nakládaný hermelín
Nakládaný hermelín
Nakládaný hermelín VI.
Nakládaný hermelín VI.
Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky
Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky
Nakládaný kozí sýr s olivami a citronem
Nakládaný kozí sýr s olivami a citronem
Nakládaný králík se zakysanou smetanou  Dočík
Nakládaný králík se zakysanou smetanou …
Nakládaný pivní Hermelín
Nakládaný pivní Hermelín
  • Recepty.cz
  • Nakládaný kořeněný bůček
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact