• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Nakládaný hermelín VI.
Napište svůj komentář k receptu

Nakládaný hermelín VI.

autor: princezna
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 30
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nakládaný hermelín VI.
Nakládaný hermelín VI.
Nakládaný hermelín VI.
Nakládaný hermelín VI.
Nakládaný hermelín VI.
Nakládaný hermelín VI.
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
  • Na 5ti-litrovou sklenici
    • 3
      ks cibule větší
    • 1
      špetka sůl
    • 8
      stroužek česnek prolisovaný nebo česneková pasta
    • 1
      lžička chilli mleté
    • 1
      balíček bobkový list
    • 1
      balíček nové koření
    • 1
      sklenice feferonka
    • 8
      ks hermelín
    • 1
      hrst bylinky nebo bylinné koření na steak garden
    • 1,50
      balíček pepř celý
    • 1
      sklenice kozí rohy

Postup přípravy receptu

1
Hermelíny rozkrojíme na dvě tenší kolečka a potřeme směsí z mleté chili, česneku a bylinek. Cibuli nakrájíme na tenké proužky. Nejprve na dno sklenice poklademe tři kolečka hermelínu a posypeme plátky cibule, přidáme kuličky nového koření, pepře, pár bobkových listů, feferonky a kozí rohy (vždy asi 2 kusy) a stále postup opakujeme, až naplníme sklenici. Potom zalijeme olejem až po hrdlo, aby byly všechny suroviny ponořené v oleji. Necháme uležet asi 1-2 dny na chladném místě a můžeme podávat.

RADA: Tipy na domácí zavařování

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nakládané brusinky

Nakládané brusinky

Nakládané karotky

Nakládané karotky

Hry s cibulkami

Hry s cibulkami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ariza | 19. 11. 2015 21:30

    Pokud nechcete dělat hermelín doma, koukněte na hodnocení hermelínů v českých restauracích: www.nakladany.hermos.webnode.cz

  • ariza | 19. 11. 2015 21:30

    Pokud nechcete dělat hermelín doma, koukněte na hodnocení hermelínů v českých restauracích: www.nakladany.hermos.webnode.cz

  • Vojtěch | 17. 11. 2015 13:09

    AHoj, zajímá mě jak dlouho hermelíny vydrží ? Než se zkazí ? A jaký na to má vliv teplota ? A ta cibule ? Jaký tedy má vliv na celkovou výdrž hermelínu ? 8-)

  • sn50 | 16. 3. 2014 12:38

    Nechtěl bych zkazit hodnocení tak dobrého receptu, a to jen kvůli omylu a nedokonalosti stránek...

  • sn50 | 16. 3. 2014 12:37

    Omylem jsem klikl na 5 a až pak jsem si uvědomil, že to je na opačné straně stupnice -- při hodnocení. Myslíte, že to hodnocení lze nějak změnit? Mě to nejde...

  • Jana | 23. 9. 2013 12:26

    Cibuli nedávat, ta způsobuje kvašení

  • Jana | 18. 6. 2013 19:14

    Jinak je taky důležité pořádně uzavřít sklenici. Není-li tak, taky zkvasí.

  • Jana | 18. 6. 2013 19:13

    Tak zkuste dát do ledničky, jestliže chutnal perlivě, tak se vám zkvasil a to už je samozřejmě nejedlé. Pozná se i tak, když otevřete sklenici, tak vám "bouchne" a hned začnou letět nahoru bublinky. V letních dnech je holt lepší to nechat v ledničce na 14 dnů a pak si pošušňáte.

  • Zdenka | 10. 6. 2013 18:27

    Tak mám stejnou zkušenost, ale nikdo nereagoval na můj dotaz, čím by to mohlo být, - Ahoj, chci se zeptat, co jsem udělala špatně, po asi třech dnech, kdy jsem sýr naložila začal kvasit, nemá někdo nějaký nápad? sýr pak štípal na jazyku. :'(

  • Barbora Bísková | 22. 1. 2013 18:08

    právě jsme ho spořádali na posezení, byl výborný. Děkuji za recept :-)

  • Klára | 3. 1. 2013 09:47

    Můžete mi poradit? Už jsem dělala nakl. hermelín dvakrát a pokaždé měl takovou zvláštní chuť, vůbec se neproležel, chutnal jakoby "perlivě"... Co s tím?

  • Pepa | 21. 12. 2012 18:25

    Já dělal teď nedávno nakládaný hermelín podle receptu na http://www.nakladany-hermelin.eu/ Nemám rád feferonky, takže jsem je tam nedával. A souhlasím s Blankou, že je dobré uskladnit je na 2-3 dny při pokojové teplotě a pak až do ledničky, dělám to stejně. A byla to fakt mňamka, budu dělat znovu :).

  • Blanka | 25. 7. 2012 09:00

    naložené hermelíny je lepší mít 2 dny v pokojové teplotě, lépe vyzrají. Pak se mohou dát do lednice, kde vydrží i delší dobu.

  • lydia | 16. 6. 2012 20:59

    okej tak podme nato...

  • Lucka | 2. 1. 2012 20:31

    Je to bomba!!! Udelala jsem je na Silvestra. Ty kozí rohy bych příště dala klidně 2 sklenice a cibule taky více. Nechala jsem je na balkoně, asi by to chtělo příště trochu teplejší místo. Díky za super recept. ;-)

  • honza | 4. 9. 2011 18:34

    mají být v lednici nebo v komoře? popř. kolik °C, děkuji :)

  • libor | 19. 5. 2011 16:37

    Steak koreni=jakekoli koreni s nazvem grilovaci, delam to s tim a je to vyborne

  • Sisinka | 4. 4. 2011 11:29

    Moc děkuji, určitě vyzkouším. Hermelíny už mám v lednici. :-)

  • princezna | 1. 4. 2011 17:49

    koření steak garden je směs na steaky od kotany

  • Sisinka83 | 29. 3. 2011 09:47

    Chtěla bych poprosit o bližší identifikaci koření Steak garden?!Ráda bych Váš recept vyzkoušela.Děkuji O:-)

  • Lenuplinka | 30. 12. 2010 14:33

    Výborné!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sýrová Nakládaný hermelín
Chuťovky Ze sýra Pozdní večeře Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Bylinky Česnek Chilli Cibule Feferonka Hermelín Kozí rohy Nové koření Pepř celý Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rebarborové řezy

Rebarborové řezy

Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou

Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou

Brokolice s uzeným tofu

Brokolice s uzeným tofu

"Péřová" bublanina

"Péřová" bublanina

Těstoviny s  paprikou, ricottou a šalvějí

Těstoviny s paprikou, ricottou a…

Gratinovaný lilek a cuketa

Gratinovaný lilek a cuketa

Dietní buchta

Dietní buchta

Steak Chateaubriand

Steak Chateaubriand

Bramborovo-žampionová polévka se špenátem

Bramborovo-žampionová polévka se…

Doporučujeme

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

984
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
48
Pivní výpečky s bramborovými noky
Pivní výpečky s…
28
Zapečené vaječné toasty
Zapečené vaječné toasty
18
Pikantní pečený bůček
Pikantní pečený bůček
17
Smoothie bowl s avokádem, mangem a ananasem
Smoothie bowl s avokádem…

Zajímavé články

Tortilla wrap hack: Naučte se populární trik, jak složit naplněnou tortillu
Tortilla wrap hack: Naučte se populární trik, jak…
Jablečný štrúdl 4x jinak: Výborný je z listového, taženého, pivního i mrkvového těsta
Jablečný štrúdl 4x jinak: Výborný je z listového,…
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která obzvlášť miluje jeden koláč
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která…
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky, které jsou perfektní k snídani i svačině
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky…
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle skvěle zamaskovat a vařit s ní je legrace
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle…
AHA.cz Velká proměna Brzobohaté: Překvapila šik účesem

Velká proměna Brzobohaté: Překvapila šik účesem

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Melania vs. Kate: Kdo ovládl podzimní megahit lépe?

Melania vs. Kate: Kdo ovládl podzimní megahit lépe?

Ženy.cz Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Blesk.cz Rihanna potřetí mámou! Porod tajila skoro dva týdny

Rihanna potřetí mámou! Porod tajila skoro dva týdny

SportRevue.cz 15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

Maminka.cz Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Blesk Horoskopy Do jaké historické doby patříte podle znamení zvěrokruhu? Berani do pravěku, Lvi na královský dvůr

Do jaké historické doby patříte podle znamení zvěrokruhu? Berani do pravěku, Lvi na královský dvůr

Další doporučené recepty:

Nakládaný bůček
Nakládaný bůček
Nakládaný česnek - sterilovaný
Nakládaný česnek - sterilovaný
Nakládaný hermelín
Nakládaný hermelín
Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky
Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky
Nakládaný kořeněný bůček
Nakládaný kořeněný bůček
Nakládaný kozí sýr s olivami a citronem
Nakládaný kozí sýr s olivami a citronem
  • Recepty.cz
  • Nakládaný hermelín VI.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact