• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Nakládaný hermelín VI.
Napište svůj komentář k receptu

Nakládaný hermelín VI.

autor: princezna
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 30
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nakládaný hermelín VI.
Nakládaný hermelín VI.
Nakládaný hermelín VI.
Nakládaný hermelín VI.
Nakládaný hermelín VI.
Nakládaný hermelín VI.
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
  • Na 5ti-litrovou sklenici
    • 3
      ks cibule větší
    • 1
      špetka sůl
    • 8
      stroužek česnek prolisovaný nebo česneková pasta
    • 1
      lžička chilli mleté
    • 1
      balíček bobkový list
    • 1
      balíček nové koření
    • 1
      sklenice feferonka
    • 8
      ks hermelín
    • 1
      hrst bylinky nebo bylinné koření na steak garden
    • 1,50
      balíček pepř celý
    • 1
      sklenice kozí rohy

Postup přípravy receptu

1
Hermelíny rozkrojíme na dvě tenší kolečka a potřeme směsí z mleté chili, česneku a bylinek. Cibuli nakrájíme na tenké proužky. Nejprve na dno sklenice poklademe tři kolečka hermelínu a posypeme plátky cibule, přidáme kuličky nového koření, pepře, pár bobkových listů, feferonky a kozí rohy (vždy asi 2 kusy) a stále postup opakujeme, až naplníme sklenici. Potom zalijeme olejem až po hrdlo, aby byly všechny suroviny ponořené v oleji. Necháme uležet asi 1-2 dny na chladném místě a můžeme podávat.

RADA: Tipy na domácí zavařování

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nakládané brusinky

Nakládané brusinky

Nakládané karotky

Nakládané karotky

Hry s cibulkami

Hry s cibulkami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ariza | 19. 11. 2015 21:30

    Pokud nechcete dělat hermelín doma, koukněte na hodnocení hermelínů v českých restauracích: www.nakladany.hermos.webnode.cz

  • ariza | 19. 11. 2015 21:30

    Pokud nechcete dělat hermelín doma, koukněte na hodnocení hermelínů v českých restauracích: www.nakladany.hermos.webnode.cz

  • Vojtěch | 17. 11. 2015 13:09

    AHoj, zajímá mě jak dlouho hermelíny vydrží ? Než se zkazí ? A jaký na to má vliv teplota ? A ta cibule ? Jaký tedy má vliv na celkovou výdrž hermelínu ? 8-)

  • sn50 | 16. 3. 2014 12:38

    Nechtěl bych zkazit hodnocení tak dobrého receptu, a to jen kvůli omylu a nedokonalosti stránek...

  • sn50 | 16. 3. 2014 12:37

    Omylem jsem klikl na 5 a až pak jsem si uvědomil, že to je na opačné straně stupnice -- při hodnocení. Myslíte, že to hodnocení lze nějak změnit? Mě to nejde...

  • Jana | 23. 9. 2013 12:26

    Cibuli nedávat, ta způsobuje kvašení

  • Jana | 18. 6. 2013 19:14

    Jinak je taky důležité pořádně uzavřít sklenici. Není-li tak, taky zkvasí.

  • Jana | 18. 6. 2013 19:13

    Tak zkuste dát do ledničky, jestliže chutnal perlivě, tak se vám zkvasil a to už je samozřejmě nejedlé. Pozná se i tak, když otevřete sklenici, tak vám "bouchne" a hned začnou letět nahoru bublinky. V letních dnech je holt lepší to nechat v ledničce na 14 dnů a pak si pošušňáte.

  • Zdenka | 10. 6. 2013 18:27

    Tak mám stejnou zkušenost, ale nikdo nereagoval na můj dotaz, čím by to mohlo být, - Ahoj, chci se zeptat, co jsem udělala špatně, po asi třech dnech, kdy jsem sýr naložila začal kvasit, nemá někdo nějaký nápad? sýr pak štípal na jazyku. :'(

  • Barbora Bísková | 22. 1. 2013 18:08

    právě jsme ho spořádali na posezení, byl výborný. Děkuji za recept :-)

  • Klára | 3. 1. 2013 09:47

    Můžete mi poradit? Už jsem dělala nakl. hermelín dvakrát a pokaždé měl takovou zvláštní chuť, vůbec se neproležel, chutnal jakoby "perlivě"... Co s tím?

  • Pepa | 21. 12. 2012 18:25

    Já dělal teď nedávno nakládaný hermelín podle receptu na http://www.nakladany-hermelin.eu/ Nemám rád feferonky, takže jsem je tam nedával. A souhlasím s Blankou, že je dobré uskladnit je na 2-3 dny při pokojové teplotě a pak až do ledničky, dělám to stejně. A byla to fakt mňamka, budu dělat znovu :).

  • Blanka | 25. 7. 2012 09:00

    naložené hermelíny je lepší mít 2 dny v pokojové teplotě, lépe vyzrají. Pak se mohou dát do lednice, kde vydrží i delší dobu.

  • lydia | 16. 6. 2012 20:59

    okej tak podme nato...

  • Lucka | 2. 1. 2012 20:31

    Je to bomba!!! Udelala jsem je na Silvestra. Ty kozí rohy bych příště dala klidně 2 sklenice a cibule taky více. Nechala jsem je na balkoně, asi by to chtělo příště trochu teplejší místo. Díky za super recept. ;-)

  • honza | 4. 9. 2011 18:34

    mají být v lednici nebo v komoře? popř. kolik °C, děkuji :)

  • libor | 19. 5. 2011 16:37

    Steak koreni=jakekoli koreni s nazvem grilovaci, delam to s tim a je to vyborne

  • Sisinka | 4. 4. 2011 11:29

    Moc děkuji, určitě vyzkouším. Hermelíny už mám v lednici. :-)

  • princezna | 1. 4. 2011 17:49

    koření steak garden je směs na steaky od kotany

  • Sisinka83 | 29. 3. 2011 09:47

    Chtěla bych poprosit o bližší identifikaci koření Steak garden?!Ráda bych Váš recept vyzkoušela.Děkuji O:-)

  • Lenuplinka | 30. 12. 2010 14:33

    Výborné!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sýrová Nakládaný hermelín
Chuťovky Ze sýra Pozdní večeře Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Bylinky Česnek Chilli Cibule Feferonka Hermelín Kozí rohy Nové koření Pepř celý Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarožník II.

Tvarožník II.

Zapečená polenta se sýrem

Zapečená polenta se sýrem

Rýžový pilaf

Rýžový pilaf

Rychlý, levný oběd

Rychlý, levný oběd

Jablková žemlovka se sněhem

Jablková žemlovka se sněhem

Cizrnový salát s restovanou paprikou

Cizrnový salát s restovanou paprikou

Jablečný piškot (korpus)

Jablečný piškot (korpus)

Citronovo-makové muffiny

Citronovo-makové muffiny

Bylinkové kotlety na houbách

Bylinkové kotlety na houbách

Doporučujeme

45 minut
Cuketové placky

Cuketové placky

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

42
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
23
Domácí kečup
Domácí kečup
21
Ďábelské toasty - směs
Ďábelské toasty - směs
21
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Kretské tzatziky
Kretské tzatziky

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
Nakládané okurky 3x jinak: Ochutnejte znojemské, sladkokyselé nebo s chilli papričkou
Nakládané okurky 3x jinak: Ochutnejte znojemské,…
Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste povidla bez míchání, koláč i marinádu
Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste…
AHA.cz Veřejný vzkaz Ztracenému! Silná slova od manželky Marcely…

Veřejný vzkaz Ztracenému! Silná slova od manželky Marcely…

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Blesk pro ženy Zvěřinec Světlany Nálepkové: Kočičí císařovna i pejsek od šansoniéra. Koně už přenechala dceři

Zvěřinec Světlany Nálepkové: Kočičí císařovna i pejsek od šansoniéra. Koně už přenechala dceři

Ženy.cz Přemotivovanci, běžte se bodnout! Kvůli vám se cítím neschopná

Přemotivovanci, běžte se bodnout! Kvůli vám se cítím neschopná

Blesk.cz Dojemné zapíjení Jiřího Krampola (†87): Vémolův obřad, múza Bláhová i hvězda Kameňáku

Dojemné zapíjení Jiřího Krampola (†87): Vémolův obřad, múza Bláhová i hvězda Kameňáku

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

Blesk Horoskopy Velký horoskop lásky na srpen: Kdo prožije románek a koho čekají problémy ve vztahu?

Velký horoskop lásky na srpen: Kdo prožije románek a koho čekají problémy ve vztahu?

Další doporučené recepty:

Nakládaný bůček
Nakládaný bůček
Nakládaný česnek - sterilovaný
Nakládaný česnek - sterilovaný
Nakládaný hermelín
Nakládaný hermelín
Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky
Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky
Nakládaný kořeněný bůček
Nakládaný kořeněný bůček
Nakládaný kozí sýr s olivami a citronem
Nakládaný kozí sýr s olivami a citronem
  • Recepty.cz
  • Nakládaný hermelín VI.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact