• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Nakládaný hermelín VI.
Napište svůj komentář k receptu

Nakládaný hermelín VI.

autor: princezna
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 30
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nakládaný hermelín VI.
Nakládaný hermelín VI.
Nakládaný hermelín VI.
Nakládaný hermelín VI.
Nakládaný hermelín VI.
Nakládaný hermelín VI.
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
  • Na 5ti-litrovou sklenici
    • 3
      ks cibule větší
    • 1
      špetka sůl
    • 8
      stroužek česnek prolisovaný nebo česneková pasta
    • 1
      lžička chilli mleté
    • 1
      balíček bobkový list
    • 1
      balíček nové koření
    • 1
      sklenice feferonka
    • 8
      ks hermelín
    • 1
      hrst bylinky nebo bylinné koření na steak garden
    • 1,50
      balíček pepř celý
    • 1
      sklenice kozí rohy

Postup přípravy receptu

1
Hermelíny rozkrojíme na dvě tenší kolečka a potřeme směsí z mleté chili, česneku a bylinek. Cibuli nakrájíme na tenké proužky. Nejprve na dno sklenice poklademe tři kolečka hermelínu a posypeme plátky cibule, přidáme kuličky nového koření, pepře, pár bobkových listů, feferonky a kozí rohy (vždy asi 2 kusy) a stále postup opakujeme, až naplníme sklenici. Potom zalijeme olejem až po hrdlo, aby byly všechny suroviny ponořené v oleji. Necháme uležet asi 1-2 dny na chladném místě a můžeme podávat.

RADA: Tipy na domácí zavařování

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nakládané brusinky

Nakládané brusinky

Nakládané karotky

Nakládané karotky

Hry s cibulkami

Hry s cibulkami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ariza | 19. 11. 2015 21:30

    Pokud nechcete dělat hermelín doma, koukněte na hodnocení hermelínů v českých restauracích: www.nakladany.hermos.webnode.cz

  • ariza | 19. 11. 2015 21:30

    Pokud nechcete dělat hermelín doma, koukněte na hodnocení hermelínů v českých restauracích: www.nakladany.hermos.webnode.cz

  • Vojtěch | 17. 11. 2015 13:09

    AHoj, zajímá mě jak dlouho hermelíny vydrží ? Než se zkazí ? A jaký na to má vliv teplota ? A ta cibule ? Jaký tedy má vliv na celkovou výdrž hermelínu ? 8-)

  • sn50 | 16. 3. 2014 12:38

    Nechtěl bych zkazit hodnocení tak dobrého receptu, a to jen kvůli omylu a nedokonalosti stránek...

  • sn50 | 16. 3. 2014 12:37

    Omylem jsem klikl na 5 a až pak jsem si uvědomil, že to je na opačné straně stupnice -- při hodnocení. Myslíte, že to hodnocení lze nějak změnit? Mě to nejde...

  • Jana | 23. 9. 2013 12:26

    Cibuli nedávat, ta způsobuje kvašení

  • Jana | 18. 6. 2013 19:14

    Jinak je taky důležité pořádně uzavřít sklenici. Není-li tak, taky zkvasí.

  • Jana | 18. 6. 2013 19:13

    Tak zkuste dát do ledničky, jestliže chutnal perlivě, tak se vám zkvasil a to už je samozřejmě nejedlé. Pozná se i tak, když otevřete sklenici, tak vám "bouchne" a hned začnou letět nahoru bublinky. V letních dnech je holt lepší to nechat v ledničce na 14 dnů a pak si pošušňáte.

  • Zdenka | 10. 6. 2013 18:27

    Tak mám stejnou zkušenost, ale nikdo nereagoval na můj dotaz, čím by to mohlo být, - Ahoj, chci se zeptat, co jsem udělala špatně, po asi třech dnech, kdy jsem sýr naložila začal kvasit, nemá někdo nějaký nápad? sýr pak štípal na jazyku. :'(

  • Barbora Bísková | 22. 1. 2013 18:08

    právě jsme ho spořádali na posezení, byl výborný. Děkuji za recept :-)

  • Klára | 3. 1. 2013 09:47

    Můžete mi poradit? Už jsem dělala nakl. hermelín dvakrát a pokaždé měl takovou zvláštní chuť, vůbec se neproležel, chutnal jakoby "perlivě"... Co s tím?

  • Pepa | 21. 12. 2012 18:25

    Já dělal teď nedávno nakládaný hermelín podle receptu na http://www.nakladany-hermelin.eu/ Nemám rád feferonky, takže jsem je tam nedával. A souhlasím s Blankou, že je dobré uskladnit je na 2-3 dny při pokojové teplotě a pak až do ledničky, dělám to stejně. A byla to fakt mňamka, budu dělat znovu :).

  • Blanka | 25. 7. 2012 09:00

    naložené hermelíny je lepší mít 2 dny v pokojové teplotě, lépe vyzrají. Pak se mohou dát do lednice, kde vydrží i delší dobu.

  • lydia | 16. 6. 2012 20:59

    okej tak podme nato...

  • Lucka | 2. 1. 2012 20:31

    Je to bomba!!! Udelala jsem je na Silvestra. Ty kozí rohy bych příště dala klidně 2 sklenice a cibule taky více. Nechala jsem je na balkoně, asi by to chtělo příště trochu teplejší místo. Díky za super recept. ;-)

  • honza | 4. 9. 2011 18:34

    mají být v lednici nebo v komoře? popř. kolik °C, děkuji :)

  • libor | 19. 5. 2011 16:37

    Steak koreni=jakekoli koreni s nazvem grilovaci, delam to s tim a je to vyborne

  • Sisinka | 4. 4. 2011 11:29

    Moc děkuji, určitě vyzkouším. Hermelíny už mám v lednici. :-)

  • princezna | 1. 4. 2011 17:49

    koření steak garden je směs na steaky od kotany

  • Sisinka83 | 29. 3. 2011 09:47

    Chtěla bych poprosit o bližší identifikaci koření Steak garden?!Ráda bych Váš recept vyzkoušela.Děkuji O:-)

  • Lenuplinka | 30. 12. 2010 14:33

    Výborné!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sýrová Nakládaný hermelín
Chuťovky Ze sýra Pozdní večeře Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Bylinky Česnek Chilli Cibule Feferonka Hermelín Kozí rohy Nové koření Pepř celý Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hrachová polévka

Hrachová polévka

Dudácký guláš

Dudácký guláš

Papriky plněné sýrem

Papriky plněné sýrem

Výborné lívance z acidofilního mléka

Výborné lívance z acidofilního mléka

Tvarohový makovec

Tvarohový makovec

Tvarohovo jahodové knedlíky

Tvarohovo jahodové knedlíky

Hrnková kávová buchta

Hrnková kávová buchta

Omáčka z vepřových jater

Omáčka z vepřových jater

Mřížkové koláčky

Mřížkové koláčky

Doporučujeme

30 minut
Pstruzi s bylinkami, citrony a salsou

Pstruzi s bylinkami, citrony a salsou

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

518
Vegetariánské karbanátky (rýžovo-zeleninové)
Vegetariánské karbanátky…
105
Skořicový elixír
Skořicový elixír
97
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
60
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
55
Špízy se svěžím salátem
Špízy se svěžím salátem

Zajímavé články

Kvíz: Vtipné názvy hospod a barů. Uhodnete všechny?
Kvíz: Vtipné názvy hospod a barů. Uhodnete…
Jak na nakládaný hermelín? Naučíme vás ho krok za krokem!
Jak na nakládaný hermelín? Naučíme vás ho krok za…
Jak na dokonalou bublaninu? 6 rad, aby se vám vždy povedla
Jak na dokonalou bublaninu? 6 rad, aby se vám…
6 druhů ovoce a zeleniny, které byste neměli loupat
6 druhů ovoce a zeleniny, které byste neměli…
Tvarohové moučníky: Inspirujte se naší galerií a oslaďte si víkend s rodinou
Tvarohové moučníky: Inspirujte se naší galerií a…
AHA.cz Natálie Jirásková po konci s Mišíkem: Už je zase šťastná!

Natálie Jirásková po konci s Mišíkem: Už je zase šťastná!

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Styl první dámy pod lupou: V čem Eva Pavlová září a kde chybuje?

Styl první dámy pod lupou: V čem Eva Pavlová září a kde chybuje?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Astrolog Jiří Kubík exkluzivně o Jiřím Bartoškovi (†78): Horoskop alfa samce!

Astrolog Jiří Kubík exkluzivně o Jiřím Bartoškovi (†78): Horoskop alfa samce!

SportRevue.cz FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Magie na cesty. Jak si přičarovat spokojenou dovolenou se šťastným návratem domů podle Helen Stanku

Magie na cesty. Jak si přičarovat spokojenou dovolenou se šťastným návratem domů podle Helen Stanku

Další doporučené recepty:

Nakládaný bůček
Nakládaný bůček
Nakládaný česnek - sterilovaný
Nakládaný česnek - sterilovaný
Nakládaný hermelín
Nakládaný hermelín
Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky
Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky
Nakládaný kořeněný bůček
Nakládaný kořeněný bůček
Nakládaný kozí sýr s olivami a citronem
Nakládaný kozí sýr s olivami a citronem
  • Recepty.cz
  • Nakládaný hermelín VI.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact