Jak dlouho jste ho nechali naložený? Stačí 3 dny?
Dala jsem do sklenice ještě i nakrájenou čerstvou papriku, feferonku, koření (bobkový list, nové koření, pepř) a zalila olivovým olejem. Opravdu výborné a krásně barevné
Už jsem dělala hodnš hermelínů,ale tenhle je nejlepší,super.
VYZKOUŠELA JSEM, A JE OPRAVDU VÝBORNÝ. JEN SE PO NĚM ZAPRÁŠILO. DÁVÁM 1.
Určitě bych dala studený olej.
Prosím,jaký olej tam mám dát? Studený a nebo horký?
Určitě to vyzkouším,ale ta česneková pasta mi tam nesedí,je moc slaná.Raději dám česnek a myslím,že tim nic nezkazím
Já osobně bych dal prolisovaný nebo nožem rozmačkaný česne. Pasta je dost slaná i v té nejslabší verzi a já do svého hermelínu dávám hořčici s česnekem a přidám ještě bazalku a taky mi jede.
Olivky si klidně přiložte až na talířek až při konzumaci.
Hrozně dobrý!!!Normálně hermelín moc nemusím,ale tenhle mi strašně chutnal!!!Možná bych doporučila více oliv.
vyborne vybornr a este raz vyborne
Po delší době jsem tento hermelín opět dělala a zrovna pro větší společnost.Všichni byli naprosto nadšeni a chtěli recept.Hned bych dala ještě jednu jedničku.Místo papriky jsem prosypala paprikovou vegetou.Je to ještě pikantnější.
Je to vynikající chuťovka.Ze všech receptů na nakládaný hermelín,které jsou tady uvedeny,je tenhle nejlepší.
Zapomněla jsem, že pepř dávám barevný - drcený i celý - úplně změkne.
Nevím, jestli zalívat horkým olejem, ale v každém případě první den nebo dva nechat v pokojové teplotě, aby se sýr proležel a dozrál.Dávám čerstvý rozsekaný česnek, pepř a provensálské koření, případně feferonku. Olej by měl být alespoň zčásti olivový. Je to dražší, ale můžete do něj potom naložit novou dávku sýra. Lze také sýry prolít olejem a zbytek dolít vodou, aby byly potopené.
To jste bjevili až teď nakládaný hermelín?
Hrozne dobre, ale asi tak zdrave, jako skok ze skaly :-) Ale mohl bych jich snist deset denne :-)
Fakt bomba,ale šíleně žravé.
Vynikající. Zrovna se mi zbíhají sliny.
Zalejte to horkým olejem a můžete to jíst druhý den
Já to ještě nikdy nejedl.Ale musí to být pochoutka k pivu
Znám, vynikající. Ještě vylepšuji plátky sterilovaných žampionů, troškou kukuřice a sterilované kapie, aby více lahodilo oku
dobrý recept ale doporučuji přidat feferonku
úžasný jídlo k pivu