• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Nakládaný hermelín extra pikantní
Napište svůj komentář k receptu

Nakládaný hermelín extra pikantní

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
1.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nakládaný hermelín extra pikantní
Nahrát fotku
 

Suroviny

8 porce
    • 8
      ks sýr s bílou plísní Nejlepší je klasický hermelín
    • 10
      ks feferonky 2 feferonky na náplň a zbytek na naložení
    • 8
      ks bobkový list jedná se o 8 celých listů
    • 24
      ks pepř celý můžete naharit červeným nebo bílým pepřem, záleží na chuti
    • 100
      ks hořčičné semínko záleží na odhadu a chuti
    • 8
      ks česnek na jeden hermelín jeden stroužek, nikdy nenahrazujte granulovaným nebo tím z číny
    • 8
      ks cibule Buď 4 velké nebo 8 menších cibulí
    • 1
      ks hořčice záleží na chuti
    • 0,50
      l olej čím kvalitnější, tím lepší, ale stačí i obyčejný slunečnicový

Postup přípravy receptu

1
Hermelíny rozpůlíte na rovnoměrné poloviny podélně. Pečlivě vydlabej smetanovou část (vnitřek) tak aby zůstala jen okrajová kůrka s plísní. Vydlabaný vnitřek dej do misky a společně s feferonkami (1 feferonka na 4 hermelíny), hořčicí, česnekem a lžící oleje rozmixuj tyčovým mixerem na jemnou hmotu. Touto směsí opět naplň hermelínové krusty. Pokud vám něco málo hmoty zbyde, můžete si ji rovnou namazat na čerstvý chléb.
2
Jakmile máte hermelínové krusty naplněny, přiložte je zpět k sobě, tak aby vytvořily celek. Nyní nakrájej cibuli na kolečka, rozeber je na jednotlivé kruhy a krátce je osmaž v hrnci na oleji s grilovacím kořením, tak aby ani nezesklovatěly. Poté hrnec odstav a dolej tam zbytek oleje. Do čistě umyté sklenice dávej první spojený hermelín, na něj kolečka cibule, bobkový list, 3 kuličky pepře a lžičku hořčičných semínek. Tak pokračuj až po naplnění sklenice. Nakonec zalej až povrch sklenici olejem.
3
Za dva dny máte výborný nakládaný sýr. S každým dnem je takový sýr ještě pikantnější. Do 10 dnů se z takto naložených hermelínů stává pomalu pasta, která je výborná k mazání na topinky. Ideální k tomuto pokrmu je čerstvý chléb nebo topinka s česnekem. Dobrou chuť!
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pikantní nakládaný hermelín

Pikantní nakládaný hermelín

Pikantní nakládaný hermelín II.

Pikantní nakládaný hermelín II.

Nakládaný hermelín

Nakládaný hermelín

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sýrová Zavařování & nakládání Nakládaný hermelín
Chuťovky Ostatní Ze sýra Zavařování a nakládání Svačina Večeře Pozdní večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Česnek Cibule Feferonky Hořčice Hořčičné semínko Olej Pepř celý Sýr s bílou plísní
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ořechový chlebíček

Ořechový chlebíček

Bůčková pochoutka

Bůčková pochoutka

Gnocchi alla casa

Gnocchi alla casa

Slaný mrkvový koláč

Slaný mrkvový koláč

Medové-ořechové řezy

Medové-ořechové řezy

Dýňové pyré s bramborem

Dýňové pyré s bramborem

Fazolový guláš pro vegany

Fazolový guláš pro vegany

Bramborové placky (nejen) se zelím

Bramborové placky (nejen) se zelím

Mrkvový koláč s tvarohem nebo jablky, dýní...

Mrkvový koláč s tvarohem nebo jablky,…

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

70 minut
Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

46
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
20
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
20
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
18
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
17
Jednoduchá mléčná rýže / rýžová kaše
Jednoduchá mléčná rýže /…

Zajímavé články

Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu? Otestujte se!
Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu?…
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas, energii i bolavá záda
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas…
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
AHA.cz Šeredová skončila v teplákách! Nečekaná reakce jejího miliardáře

Šeredová skončila v teplákách! Nečekaná reakce jejího miliardáře

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Slavné dcery, které vynesly ikonické šaty svých matek: Která v nich zazářila víc?

Slavné dcery, které vynesly ikonické šaty svých matek: Která v nich zazářila víc?

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz Laffita (60) na své životní přehlídce: Padl na kolena a klaněl se! Slzy, polibek i strach

Laffita (60) na své životní přehlídce: Padl na kolena a klaněl se! Slzy, polibek i strach

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Blesk Horoskopy 10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

  • Recepty.cz
  • Nakládaný hermelín extra pikantní
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact