• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Nakládaný hermelín extra pikantní
Napište svůj komentář k receptu

Nakládaný hermelín extra pikantní

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
1.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nakládaný hermelín extra pikantní
Nahrát fotku
 

Suroviny

8 porce
    • 8
      ks sýr s bílou plísní Nejlepší je klasický hermelín
    • 10
      ks feferonky 2 feferonky na náplň a zbytek na naložení
    • 8
      ks bobkový list jedná se o 8 celých listů
    • 24
      ks pepř celý můžete naharit červeným nebo bílým pepřem, záleží na chuti
    • 100
      ks hořčičné semínko záleží na odhadu a chuti
    • 8
      ks česnek na jeden hermelín jeden stroužek, nikdy nenahrazujte granulovaným nebo tím z číny
    • 8
      ks cibule Buď 4 velké nebo 8 menších cibulí
    • 1
      ks hořčice záleží na chuti
    • 0,50
      l olej čím kvalitnější, tím lepší, ale stačí i obyčejný slunečnicový

Postup přípravy receptu

1
Hermelíny rozpůlíte na rovnoměrné poloviny podélně. Pečlivě vydlabej smetanovou část (vnitřek) tak aby zůstala jen okrajová kůrka s plísní. Vydlabaný vnitřek dej do misky a společně s feferonkami (1 feferonka na 4 hermelíny), hořčicí, česnekem a lžící oleje rozmixuj tyčovým mixerem na jemnou hmotu. Touto směsí opět naplň hermelínové krusty. Pokud vám něco málo hmoty zbyde, můžete si ji rovnou namazat na čerstvý chléb.
2
Jakmile máte hermelínové krusty naplněny, přiložte je zpět k sobě, tak aby vytvořily celek. Nyní nakrájej cibuli na kolečka, rozeber je na jednotlivé kruhy a krátce je osmaž v hrnci na oleji s grilovacím kořením, tak aby ani nezesklovatěly. Poté hrnec odstav a dolej tam zbytek oleje. Do čistě umyté sklenice dávej první spojený hermelín, na něj kolečka cibule, bobkový list, 3 kuličky pepře a lžičku hořčičných semínek. Tak pokračuj až po naplnění sklenice. Nakonec zalej až povrch sklenici olejem.
3
Za dva dny máte výborný nakládaný sýr. S každým dnem je takový sýr ještě pikantnější. Do 10 dnů se z takto naložených hermelínů stává pomalu pasta, která je výborná k mazání na topinky. Ideální k tomuto pokrmu je čerstvý chléb nebo topinka s česnekem. Dobrou chuť!
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pikantní nakládaný hermelín

Pikantní nakládaný hermelín

Pikantní nakládaný hermelín II.

Pikantní nakládaný hermelín II.

Nakládaný hermelín

Nakládaný hermelín

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sýrová Zavařování & nakládání Nakládaný hermelín
Chuťovky Ostatní Ze sýra Zavařování a nakládání Svačina Večeře Pozdní večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Česnek Cibule Feferonky Hořčice Hořčičné semínko Olej Pepř celý Sýr s bílou plísní
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Koprová kulajda

Koprová kulajda

Ostrá tvarohová pomazánka

Ostrá tvarohová pomazánka

Domácí rohlíky plněné šunkou a sýrem

Domácí rohlíky plněné šunkou a sýrem

Tuňáková pomazánka II.

Tuňáková pomazánka II.

Plněný lilek (melanzane ripiene)

Plněný lilek (melanzane ripiene)

Dětský dvoupatrový dort

Dětský dvoupatrový dort

Máslová vánočka

Máslová vánočka

Kuřecí kari maso s cuketou

Kuřecí kari maso s cuketou

Gulášová polévka

Gulášová polévka

Doporučujeme

30 minut
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou a grilovanou kukuřicí

Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

67
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
47
Plněné papriky na cuketách (lilku) - pečené
Plněné papriky na…
45
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
43
Svíčková na smetaně s karlovarským knedlíkem
Svíčková na smetaně s…
40
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5 osvědčených receptů, na kterých si pochutnáte!
Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5…
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle bude milovat celá rodina
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle…
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a…
AHA.cz Rolins už pravdu neskrývá: KONEC KVŮLI NEDVĚDOVI

Rolins už pravdu neskrývá: KONEC KVŮLI NEDVĚDOVI

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Štvou sebe i okolí: Znáte největší puntičkáře podle horoskopu?

Štvou sebe i okolí: Znáte největší puntičkáře podle horoskopu?

Blesk pro ženy Tereza Kostková: V teplákách nejdu ani na zahradu! A co ji naučila maminka?

Tereza Kostková: V teplákách nejdu ani na zahradu! A co ji naučila maminka?

Ženy.cz Co stihnout do konce léta, aby vám nebylo líto, že skončilo

Co stihnout do konce léta, aby vám nebylo líto, že skončilo

Blesk.cz Zrádci odtajnili první soutěžící: Je jí slavná moderátorka!

Zrádci odtajnili první soutěžící: Je jí slavná moderátorka!

SportRevue.cz FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

Maminka.cz Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Blesk Horoskopy Rozený vítěz, showman, nebo zamyšlený introvert? Poznejte své dítě podle dne narození!

Rozený vítěz, showman, nebo zamyšlený introvert? Poznejte své dítě podle dne narození!

  • Recepty.cz
  • Nakládaný hermelín extra pikantní
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact