• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Nakládaný hermelín dle Ládi Hrušky
Napište svůj komentář k receptu

Nakládaný hermelín dle Ládi Hrušky

autor: renata.načeová
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nakládaný hermelín dle Ládi Hrušky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      ks kapie
    • 14
      stroužek česnek 7 vcelku, 7 na plátky
    • 3
      ks cibule
    • 40
      ks feferonka
    • 1
      l slunečnicový olej
    • bobkový list
    • nové koření

Postup přípravy receptu

1
Jako první, si rozkrájíme kapii na opravdu malé kousky. Přidáme k ní sedm stroužků česneku a deset ostrých chilipapriček. Kápneme k tomu pár kapek oleje a tuto směs rozmixujeme ručním mixérem či za pomocí robota.
2
Nyní si vezmeme hermelín a každý rozkrojíme podélně napůl. Za pomoci lžíce je potřeme rozmixovanou směsí a následně přiklopíme druhou půlkou hermelínu.
3
Zvolíme ideálně velkou skleněnou láhev, dle množství hermelínů a na dno dáme hrst cibule, kterou jsme rozkrájeli jen na hrubá kola, k tomu přidáme zhruba pět feferonek, určíme sami, dle velikosti nádoby, kolik je asi tak vhodné. Položíme tam dva hermelíny a postup
4
opakujeme,dokud máme suroviny.
5
Když jsme u konce tak poslední vrstvu zasypeme zbytkem cibule a feferonek a k tomu přidáme bobkový list spolu s hrstičkou nového koření. Celé to zalijeme olejem a ještě zmáčkneme rukou, aby vyšel vzduch a nekazilo
6
se to.
7
Láhev si zakryjeme folií a zagumičkujem. Láďa Hruška doporučuje to takto ponechat přes noc v pokojové teplotě a další den dát na pět dní do lednice. To už by měl sýr být krásně rozleželý. Je to mňamka :)
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Domácí tavený sýr dle Ládi Hrušky

Domácí tavený sýr dle Ládi Hrušky

Svíčková dle Ládi Hrušky

Svíčková dle Ládi Hrušky

Domácí zmrzlina dle Ládi Hrušky

Domácí zmrzlina dle Ládi Hrušky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Emu | 21. 3. 2017 18:48

    V receptu chybí počet hermelínů a jak velkých :-(

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Nakládaný hermelín
Pokrmy Chuťovky Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Česnek Cibule Feferonka Kapie Nové koření Slunečnicový olej
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Šťavnatý citronový koláč

Šťavnatý citronový koláč

Houbové ragú

Houbové ragú

Zapečená hlíva s nivou

Zapečená hlíva s nivou

Těstoviny s brokolicí raz dva

Těstoviny s brokolicí raz dva

Pikantní špenátové rolky

Pikantní špenátové rolky

Kořeněné kuře na česnekovém patizonu

Kořeněné kuře na česnekovém patizonu

Salát Nicoise

Salát Nicoise

Jednoduchý jogurtový beránek

Jednoduchý jogurtový beránek

Chřestová polévka

Chřestová polévka

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

52
Jáhlová kaše s hrachem, základní recept
Jáhlová kaše s hrachem,…
29
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Grilovaný chřest s…
25
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
25
Rýže s pečeným masem
Rýže s pečeným masem
22
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Herecký chameleon Petr Uhlík: Z vraha Hojera atletkou, co  se stala mužem!

Herecký chameleon Petr Uhlík: Z vraha Hojera atletkou, co se stala mužem!

SportRevue.cz VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

Maminka.cz 6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

  • Recepty.cz
  • Nakládaný hermelín dle Ládi Hrušky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact