Oloupaný česnek nakrájený na půlky případně čtvrtky stroužků protlačíme z boku do celého hermelínu - doporučujeme si nechat hermelín ohřát na pokojovou teplotu - při vmačkávání se netrhá.
2
Do sklenice postupně skládáme celé hermelíny s cibulí (doporučuji pro barvu přidat pár cibulek červených), bobkovým listem, pepřeme celým či drceným a dle chuti čímkoliv co je komu po chuti - feferonky, mletá paprika pro barvu, kari... Pro neznalé je překvapením ukrytý česnek uvnitř hermelínu na talíři, ale pozor na velikost a kvalitu česneku - čínský rádoby česnek je pro tento hermelín vhodný - je to pak poživatelné i pro slabší jedince. Český modropaličák používat poze rozkrájený na malé kousky.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
prcek
|10. 6. 2013 18:21
Ahoj, chci se zeptat, co jsem udělala špatně, po asi třech dnech, kdy jsem sýr naložila začal kvasit, nemá někdo nějaký nápad? sýr pak štípal na jazyku. :'(