• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Nakládaný bůček
Napište svůj komentář k receptu

Nakládaný bůček

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 37
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nakládaný bůček
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg vepřový bůček
    • 5
      ks bobkový list
    • 24
      stroužek česnek
    • 5
      ks pepř celý
    • sůl
    • pepř mletý
    • pálivá paprika
    • kari
    • grilovací koření
    • worcestrová omáčka

Postup přípravy receptu

1
Bůček uvaříme s bobkovým listem, pepřem a 12 stroužky česneku. Ještě teplý ho potřeme kašičkou, kterou jsme udělali ze zbylého česneku utřeného se solí, lžičkou pepře, pálivou paprikou, kari kořením, grilovacím kořením a několika kapkami worchestrové omáčky.
2
Bůček takto promazaný zabalíme do alobalu a po vychladnutí dáme do lednice, kde ho necháme 5 dní proležet.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nakládaný kořeněný bůček

Nakládaný kořeněný bůček

Plněný vepřový bůček

Plněný vepřový bůček

Nadívaný vepřový bůček

Nadívaný vepřový bůček

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Rita | 4. 11. 2016 18:26

    tak to je u nás stejné

  • Petra | 28. 12. 2014 19:23

    :-D :-P je to fakt dobrota, právě dělám na Silvestra <:-)

  • Bob z Brd | 5. 2. 2013 22:25

    Už jsem ho dělal několikrát,ale nikdy v lednici PĚT DNÍ NEVYDRŽEL!To bych jí musel zavařit,zakopat metr do země a zalít betonem!!! :-D

  • Petule B. | 22. 7. 2008 18:59

    Asi jsem nějak zaspala a tenhle vynikající recept objevila teprve nedávno, zato jsem ho stihla udělat už počtvrté a sklízím jenom chválu od celé rodiny!

  • Ladislav Dorazin | 17. 7. 2008 20:27

    Vy si holky jeste co chcete! U nás je už tak "DIETNO" až mi je z toho zle! A tenhle bůček,ten bych si dal hned teď!!Pět dní ale bych taky nevydržel,kdeže!!Ale rozhodně věřím,že recept vynikající

  • Jana Remková | 17. 7. 2008 20:24

    Já bůček miluji,ale už vlastně hodně dlouho nevím,jak chutná.Je univerzální,dá se z něj dělat všechno i ražničí a řízky.Určitě už někdo vyzkoušel řízky z bůčku.A kdo ne,ať neváhá

  • ladislava staffenová | 17. 7. 2008 17:55

    já prostě si bůček zakazuju,ale jsou u nás lidé,kteří to taky nesmějí a musejí to vyzkoušet,co kdyby o něco přišli :-)))Ale taky si myslím.že 5 dní je moc :-)))(ne pro to proležení samozřejmě)

  • Jana Remková | 17. 7. 2008 16:24

    Nedovedu si vůbec představit,že bych vydržela 5 dní čekat,než bych ho aspoň zkusila.Ale vypadá to opravdu žravě.

  • Tarari . | 29. 2. 2008 17:46

    Nevím, jestli jsou skvrny na slunci či co, ale samozřejmě má být Z be-be sušenek....

  • Tarari . | 29. 2. 2008 16:20

    Tenhle bůček mám v receptech už několik let.... Je to velice "dietní" jídlo, ale tak žravé!!!! Zrovna dneska jsem ho nesla do práce spolu se střechou s be-be sušenek.... Spolupracovníci i kolegyně se mohli umlátit! Skvělé! (Teda ne že se mohli umlátit, ale jak to bylo dobré!)

  • Roman Przepiora | 21. 2. 2008 18:35

    Je to moc fajn.. Jen jediný problém to má.. Těch pět dní se nikdy ten bůček nedožije:)DDDDDDDD

  • Pavlína | 19. 11. 2007 09:16

    Dávám velikou jedničku, protože je to veliká dobrota.

  • Martina | 10. 4. 2006 16:20

    Bůček byl celý takový nazelenalý, asi od toho česneku. A příště koupím bez kostí a libovější, teď jsme to měli u těch kostí ještě trochu krvavé.

  • Anonym | 31. 3. 2006 15:27

    Martino, to nevadí, ty kosti vyloupnete, až bude uleželý.

  • Martina | 31. 3. 2006 11:22

    No jo jenže já ho uvařila a pak i s kostmi naložila. Mám ho v lednici už naložený.

  • Pavlína Svitáková | 31. 3. 2006 10:31

    Martino,kosti nevadí.Když bok po uvaření vyndáte,hned vyloupněte kosti a odlomte od chrupavek,ty už pak jdou rozkrájet.Nebo je také vypreparujte,ale já to nedělám,protože je muž schroupe i s bůčkem,někdy se rozdělí i se psem.:-)

  • Martina | 31. 3. 2006 08:23

    Tak už je v lednici, třičtvrtě kila. Akorát že jsem omylem koupila bok s kostí, tak to budu muset pak nějak od té kosti odkrojit. Doufám, že to hodně nevadí.

  • Tereza Jarčušková | 29. 3. 2006 07:00

    Martinka, na tej štvorke si zase niekto zgustol : ))) Ten bôčik je skutočne výborný.

  • Jitka Malinová | 28. 3. 2006 14:16

    Martino, kupte si celé kilo, nebo pak budete litovat. Je to delikatesa, budu dělat na velikonoce koledníkům.

  • Martina | 28. 3. 2006 13:03

    Vypadá to nádherně. Zítra jdu koupit bůček a vyzkouším, ale raději jen z půl kila. Akorát nechápu proč máte v hodnocení za 4, když to tady spíš každý chválí.

  • Marsí | 27. 2. 2006 12:54

    Také dělám...je to vynikající...akorát je mi vždycky trochu šoufl, protože to většinou přeženu s množstvím....:o)))

  • pavel kotowski | 16. 1. 2006 18:58

    Vynikajici,dlouho jsem takovou dobrotu nejedl.

  • Airan Novakova | 18. 10. 2005 08:52

    Kazaline, budte trpelivy a vysledek pak se vam bude zdat "bozsky" :-)) Mam podobny recept ze Slovenska a je to lahudka! Manzel ma povoleno tech 5 dny jen chodit se divat do lednice a pricihnout nejvic k obalu:-))

  • Kazalin | 17. 10. 2005 23:07

    To nemůže těch 5 dní, ani 3 dny v lednici vydržet. Takovému bůčku dávám den, maximálně 2 a to už snad jen půlce bůčku. ;-)

  • Dana Minaříková | 17. 1. 2005 07:45

    Dělám tenhle bůček podobně: libovější bůček uvařím doměkka s přídáním soli, celého pepře a bobkového listu. Než zchladne, v misce si smíchám asi po jedné lžičce mletý pepř,sůl, sladkou i pálivou papriku, kari, ďábelské koření, trochu chilli (prostě co komu chutná). Potom ještě teplé maso co nejvíc prošpikuji rozpůlenými stroužky česneku (zůstane v mase čerstvý a křupavý) a obalím v připravené směsi koření. Nechám asi 3 dny uležet v lednici a pak krájím na tenké plátky. Výborné s čerstvým chlebem a kyselou okurkou.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Česnek Grilovací koření Kari Pálivá paprika Pepř celý Pepř mletý Sůl Vepřový bůček Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bezé roláda

Bezé roláda

Řezy Pribiňáček

Řezy Pribiňáček

Máslový ležák proti depresi

Máslový ležák proti depresi

Pangas raz dva

Pangas raz dva

Pečené brambory pod slaninou a nivou

Pečené brambory pod slaninou a nivou

Francouzské brambory - bez vaření

Francouzské brambory - bez vaření

Velmi snadná žampionová omáčka

Velmi snadná žampionová omáčka

Ořechové fit muffiny

Ořechové fit muffiny

Brambory zapečené (nejen) s mletým masem

Brambory zapečené (nejen) s mletým…

Doporučujeme

30 minut
Salát Caesar s kuřetem

Salát Caesar s kuřetem

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Cuketovo-brokolicový krém

Cuketovo-brokolicový krém

15 minut
Domácí zázvorovo-citronová limonáda

Domácí zázvorovo-citronová limonáda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

55
Česnekové výhonky s rýží
Česnekové výhonky s rýží
52
Jemná kuřecí polévka
Jemná kuřecí polévka
50
Krémová houbová polévka
Krémová houbová polévka
45
Dýňová tortila
Dýňová tortila
43
Zabijačkové plněné knedlíky prejtem, jelitem, jitrnicí - kynuté
Zabijačkové plněné…

Zajímavé články

Letní recepty s melounem: Využít se dá do dezertů, salátů i ke grilovanému masu a sýrům
Letní recepty s melounem: Využít se dá do dezertů…
Milujete marmelády? Připravte si je s námi, máme pro vás 20 výtečných receptů!
Milujete marmelády? Připravte si je s námi, máme…
Naučte se grilovat maso jako profík: Tipy šéfkuchaře, jak připravit kuře, hovězí steak i ryby, aby byly dokonalé
Naučte se grilovat maso jako profík: Tipy…
Rybízový koláč je letní hit: 10 skvělých receptů, kterými ohromíte i babičku
Rybízový koláč je letní hit: 10 skvělých receptů,…
Zdravý, lehký a jednoduchý na přípravu. Bulgur si jednoduše zamilujete!
Zdravý, lehký a jednoduchý na přípravu. Bulgur si…
AHA.cz První dáma v montérkách si naběhla: Tohle lidi vytočilo nejvíce!

První dáma v montérkách si naběhla: Tohle lidi vytočilo nejvíce!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Prací prostředky Lovela Baby zatočí se skvrnami a nedráždí ani ekzematickou pokožku

Vyzkoušeli jste: Prací prostředky Lovela Baby zatočí se skvrnami a nedráždí ani ekzematickou pokožku

Dáma.cz Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Blesk pro ženy Móda z filmového koberce bez chybičky: Kdo oblékl nejtěžší model a kdo předvedl hříšný dekolt?

Móda z filmového koberce bez chybičky: Kdo oblékl nejtěžší model a kdo předvedl hříšný dekolt?

Ženy.cz Jak se správně (ne)opálit? Na bronzovou kůži nespěchejte a pořiďte si kšiltovku

Jak se správně (ne)opálit? Na bronzovou kůži nespěchejte a pořiďte si kšiltovku

Blesk.cz Svatba Mel B ze Spice Girls: Kolegyně na ni kašlou!

Svatba Mel B ze Spice Girls: Kolegyně na ni kašlou!

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen &#039;moje krev&#039;, říká

Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen &#039;moje krev&#039;, říká

Blesk Horoskopy Nejatraktivnější znamení zvěrokruhu! Které to je a proč je pro ostatní neodolatelné?

Nejatraktivnější znamení zvěrokruhu! Které to je a proč je pro ostatní neodolatelné?

Další doporučené recepty:

Nakládané sýrové kostky
Nakládané sýrové kostky
Nakládané sýry - směs
Nakládané sýry - směs
Nakládaný balkánský sýr III.
Nakládaný balkánský sýr III.
Nakládaný česnek - sterilovaný
Nakládaný česnek - sterilovaný
Nakládaný hermelín
Nakládaný hermelín
Nakládaný hermelín VI.
Nakládaný hermelín VI.
  • Recepty.cz
  • Nakládaný bůček
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact