• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Nakládaný bůček
Napište svůj komentář k receptu

Nakládaný bůček

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 37
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nakládaný bůček
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg vepřový bůček
    • 5
      ks bobkový list
    • 24
      stroužek česnek
    • 5
      ks pepř celý
    • sůl
    • pepř mletý
    • pálivá paprika
    • kari
    • grilovací koření
    • worcestrová omáčka

Postup přípravy receptu

1
Bůček uvaříme s bobkovým listem, pepřem a 12 stroužky česneku. Ještě teplý ho potřeme kašičkou, kterou jsme udělali ze zbylého česneku utřeného se solí, lžičkou pepře, pálivou paprikou, kari kořením, grilovacím kořením a několika kapkami worchestrové omáčky.
2
Bůček takto promazaný zabalíme do alobalu a po vychladnutí dáme do lednice, kde ho necháme 5 dní proležet.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nakládaný kořeněný bůček

Nakládaný kořeněný bůček

Plněný vepřový bůček

Plněný vepřový bůček

Nadívaný vepřový bůček

Nadívaný vepřový bůček

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Rita | 4. 11. 2016 18:26

    tak to je u nás stejné

  • Petra | 28. 12. 2014 19:23

    :-D :-P je to fakt dobrota, právě dělám na Silvestra <:-)

  • Bob z Brd | 5. 2. 2013 22:25

    Už jsem ho dělal několikrát,ale nikdy v lednici PĚT DNÍ NEVYDRŽEL!To bych jí musel zavařit,zakopat metr do země a zalít betonem!!! :-D

  • Petule B. | 22. 7. 2008 18:59

    Asi jsem nějak zaspala a tenhle vynikající recept objevila teprve nedávno, zato jsem ho stihla udělat už počtvrté a sklízím jenom chválu od celé rodiny!

  • Ladislav Dorazin | 17. 7. 2008 20:27

    Vy si holky jeste co chcete! U nás je už tak "DIETNO" až mi je z toho zle! A tenhle bůček,ten bych si dal hned teď!!Pět dní ale bych taky nevydržel,kdeže!!Ale rozhodně věřím,že recept vynikající

  • Jana Remková | 17. 7. 2008 20:24

    Já bůček miluji,ale už vlastně hodně dlouho nevím,jak chutná.Je univerzální,dá se z něj dělat všechno i ražničí a řízky.Určitě už někdo vyzkoušel řízky z bůčku.A kdo ne,ať neváhá

  • ladislava staffenová | 17. 7. 2008 17:55

    já prostě si bůček zakazuju,ale jsou u nás lidé,kteří to taky nesmějí a musejí to vyzkoušet,co kdyby o něco přišli :-)))Ale taky si myslím.že 5 dní je moc :-)))(ne pro to proležení samozřejmě)

  • Jana Remková | 17. 7. 2008 16:24

    Nedovedu si vůbec představit,že bych vydržela 5 dní čekat,než bych ho aspoň zkusila.Ale vypadá to opravdu žravě.

  • Tarari . | 29. 2. 2008 17:46

    Nevím, jestli jsou skvrny na slunci či co, ale samozřejmě má být Z be-be sušenek....

  • Tarari . | 29. 2. 2008 16:20

    Tenhle bůček mám v receptech už několik let.... Je to velice "dietní" jídlo, ale tak žravé!!!! Zrovna dneska jsem ho nesla do práce spolu se střechou s be-be sušenek.... Spolupracovníci i kolegyně se mohli umlátit! Skvělé! (Teda ne že se mohli umlátit, ale jak to bylo dobré!)

  • Roman Przepiora | 21. 2. 2008 18:35

    Je to moc fajn.. Jen jediný problém to má.. Těch pět dní se nikdy ten bůček nedožije:)DDDDDDDD

  • Pavlína | 19. 11. 2007 09:16

    Dávám velikou jedničku, protože je to veliká dobrota.

  • Martina | 10. 4. 2006 16:20

    Bůček byl celý takový nazelenalý, asi od toho česneku. A příště koupím bez kostí a libovější, teď jsme to měli u těch kostí ještě trochu krvavé.

  • Anonym | 31. 3. 2006 15:27

    Martino, to nevadí, ty kosti vyloupnete, až bude uleželý.

  • Martina | 31. 3. 2006 11:22

    No jo jenže já ho uvařila a pak i s kostmi naložila. Mám ho v lednici už naložený.

  • Pavlína Svitáková | 31. 3. 2006 10:31

    Martino,kosti nevadí.Když bok po uvaření vyndáte,hned vyloupněte kosti a odlomte od chrupavek,ty už pak jdou rozkrájet.Nebo je také vypreparujte,ale já to nedělám,protože je muž schroupe i s bůčkem,někdy se rozdělí i se psem.:-)

  • Martina | 31. 3. 2006 08:23

    Tak už je v lednici, třičtvrtě kila. Akorát že jsem omylem koupila bok s kostí, tak to budu muset pak nějak od té kosti odkrojit. Doufám, že to hodně nevadí.

  • Tereza Jarčušková | 29. 3. 2006 07:00

    Martinka, na tej štvorke si zase niekto zgustol : ))) Ten bôčik je skutočne výborný.

  • Jitka Malinová | 28. 3. 2006 14:16

    Martino, kupte si celé kilo, nebo pak budete litovat. Je to delikatesa, budu dělat na velikonoce koledníkům.

  • Martina | 28. 3. 2006 13:03

    Vypadá to nádherně. Zítra jdu koupit bůček a vyzkouším, ale raději jen z půl kila. Akorát nechápu proč máte v hodnocení za 4, když to tady spíš každý chválí.

  • Marsí | 27. 2. 2006 12:54

    Také dělám...je to vynikající...akorát je mi vždycky trochu šoufl, protože to většinou přeženu s množstvím....:o)))

  • pavel kotowski | 16. 1. 2006 18:58

    Vynikajici,dlouho jsem takovou dobrotu nejedl.

  • Airan Novakova | 18. 10. 2005 08:52

    Kazaline, budte trpelivy a vysledek pak se vam bude zdat "bozsky" :-)) Mam podobny recept ze Slovenska a je to lahudka! Manzel ma povoleno tech 5 dny jen chodit se divat do lednice a pricihnout nejvic k obalu:-))

  • Kazalin | 17. 10. 2005 23:07

    To nemůže těch 5 dní, ani 3 dny v lednici vydržet. Takovému bůčku dávám den, maximálně 2 a to už snad jen půlce bůčku. ;-)

  • Dana Minaříková | 17. 1. 2005 07:45

    Dělám tenhle bůček podobně: libovější bůček uvařím doměkka s přídáním soli, celého pepře a bobkového listu. Než zchladne, v misce si smíchám asi po jedné lžičce mletý pepř,sůl, sladkou i pálivou papriku, kari, ďábelské koření, trochu chilli (prostě co komu chutná). Potom ještě teplé maso co nejvíc prošpikuji rozpůlenými stroužky česneku (zůstane v mase čerstvý a křupavý) a obalím v připravené směsi koření. Nechám asi 3 dny uležet v lednici a pak krájím na tenké plátky. Výborné s čerstvým chlebem a kyselou okurkou.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Česnek Grilovací koření Kari Pálivá paprika Pepř celý Pepř mletý Sůl Vepřový bůček Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kotlety na houbách

Kotlety na houbách

Rybí pomazánka s tvarohem

Rybí pomazánka s tvarohem

Tvarohový koláč báby Havelkové

Tvarohový koláč báby Havelkové

Meteník

Meteník

Babiččin bramborový salát

Babiččin bramborový salát

Gulášová polévka z předního hovězího masa

Gulášová polévka z předního hovězího…

Svíčková Stroganoff

Svíčková Stroganoff

Zapečené brambory se smetanou a parmazánem

Zapečené brambory se smetanou a…

Krémová polévka

Krémová polévka

Doporučujeme

40 minut
Masové koule zapečené v rajčatech

Masové koule zapečené v rajčatech

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

84
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
61
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
42
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
39
Klasické lečo
Klasické lečo
36
Hovězí kostky na špeku
Hovězí kostky na špeku

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Finále Eurovize bude bez Česka! ADONXS vypadl v semifinále

Finále Eurovize bude bez Česka! ADONXS vypadl v semifinále

SportRevue.cz FOTO: Kdo má nejhezčí babu ve finské lize? Kokainový hříšník Jori Lehterä

FOTO: Kdo má nejhezčí babu ve finské lize? Kokainový hříšník Jori Lehterä

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Nakládané sýrové kostky
Nakládané sýrové kostky
Nakládané sýry - směs
Nakládané sýry - směs
Nakládaný balkánský sýr III.
Nakládaný balkánský sýr III.
Nakládaný česnek - sterilovaný
Nakládaný česnek - sterilovaný
Nakládaný hermelín
Nakládaný hermelín
Nakládaný hermelín VI.
Nakládaný hermelín VI.
  • Recepty.cz
  • Nakládaný bůček
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact