Sýr nakrájíme na kostky, v míse promícháme s prolisovaným česnekem a oregánem. Přendáme do sklenice, zalijeme olejem tak, aby byl sýr potopený, zavíčkujeme a necháme v lednici rozležet. Podáváme jako chuťovku k vínu.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Věra
|17. 10. 2005 08:22
Vyzkoušela jsem Váš recept přesně jak je uveden a musím uznat, že je opravdu vynikající... dík
Anonym
|12. 8. 2005 17:14
Nezkazi, rekove uchovavali takhle syr do sudu, zalili olivovym olejem a vydrzelo jim to ve sklepeni mesice.Delam to s bazalkou a feferonkou, vydrzi v lednici po otevreni 2 dny az mesic...podle toho jak velka je ta sklenice a jestli je syn casto doma:-)
Petra Kolarova
|10. 8. 2005 21:49
Zni to velmi lakave. Mam jeden dotaz. Jak dlouho to muze zustat v lednici? Nezkazi se ten balkansky syr?