Beba...většinou to podávám jako chuťovku...na mísu nebo k vínu pro návštěvu a tak....ale také to jen tak pohodím na zeleninový salát...
A s čím sa to podáva? Je to vhodné ako predjedlo?
Radko a zkuste naložit také ještě na kostičky nakrájený 45% eidam nebo jiný tvrdší sýr....je to taky výborné...a když je smícháte všechny dohromady...je to bomba...
Podobný recept jsem zkoušela, ale přiznám se, že nakládaný balkánský sýr u nás doma moc úspěch neměl... Je hodně slaný a nakládaný hermelín je 100% lepší.
Mne se nakladany balkansky syr osvedcil do oleje od matjesu + cibule, cesnek, bazalka, pepr, feferonky.
Výborné!...Dávám za jedna!...zkuste naložit takto i hermelín, je jedno jaké dáte koření, hlavně musí být česnek...problém je, chodit se na to jen ty tři dny dívat...:o)))