Zelí nastrouháme na jemno, přidáme všechny přísady, promícháme a necháme 12 až 24 hod, stát. Dáme do sklenic (volně, nepěchujeme) i se šťávou, kterou pustí a uzavřeme. Nesterilizujeme! Odložíme na chladné a tmavé místo.
2
Zelí je vhodné na konzumaci hned nebo i po roce jako salát, případně na kapustnici, segedín, apod.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Ladia -
|2. 11. 2009 14:13
Nejedná se čistě náhodou o zelí?
Klára Keselyova
|2. 11. 2009 09:58
Neviem, kde sa stala chyba. Prísady som písala v recepte pod seba. Tu sa zobrazili bez medzier. Dúfam, že to nie je moja chyba. Keby niečo nie je jasné, spýtajte sa. ďakujem , Klára