Našla jsem bílý balzamikový ocet v Hypernově od několika výrobců, bohužel v každém byly přidány minimálně 2 "éčka". Na konec jsem použila "čistý" jablečný, snad to nebude vadit :-) Jen ještě jeden dotaz: jakým způsobem se to sevíruje? Myslela jsem, že bych to dala sakumprásk do misky a kyždý ať si loví párátkem...:-)
Našla jsem ho v Hypernově, bohužel každý bílý balzamicový ocet měl v sobě ještě minimálně 2 éčka, tak jsem šáhla po "čistém" jablečném, snad to nebude vadit :-) Ještě prosím poraďte, jak servírovat, v pondělí mám návštěvu...Myslela jsem že to přendám sakumprásk do misky a každý ať si loví párátkem, ale tento způsob asi není z nejelegantnějších, že? :-( Děkuji
Měla jsem ještě dodat, že je to prostě vinný ocet.
Momentálně mám růžový ocet Balsamico, je skvělý. jen si vzpomenout, kde jsem ho koupila! Bylo to zřejmě v Penny, ale bohužel pouze při nějaké akci. Jestli máte po ruce Lidl, zkuste mrknout i tam.
Nevím kde, ale stojí cca 12€ /litr; já bych to řešil něčím kyselým: jablečný, kvasný ocet, citron...:-)
Přidávám se k p. Ivaně - kde lze koupit BÍLÝ ocet Balsamico? Děkuji
Vypadá do slibně, ocet Balsamico používám často, je výborný ale má tmavou barvu, kde se prodává bílý?