Sýr nakrájíme na kostky, zasypeme paprikou, osolíme, přidáme prolisovaný česnek, zakapeme olejem a pořádně promícháme. Dáme do misky, uzavřeme a necháme odležet v ledničce, nejlépe přes noc.
Jde to i s mozzarellovými kuličkami. A souhlasím s tím, že koření se může obměňovat, hlavně když zůstane olej a česnek. A skutečně čím déle sýr leží a nasává chutě a vůně, tím lépe.....
Marie Svobodová
|16. 10. 2007 00:14
Dělala jsem poprve a sklidila opravdu velký úspěch moc dobré
MIRA KRIZ
|1. 2. 2007 20:55
VYBORNE RECEPTY,POKUD MUZU DOPORUCIT NECHAD ODLEZET CO JAZYCEK VYDRZI KLIDNE TYDEN,POTE SE SYR KRASNE PROLEZI
Zdena loučková
|21. 9. 2006 23:04
Já místo papriky dávám kari koření a bez oleje. Promíchám v mikrotenovém sáčku.
Marsí
|30. 8. 2006 11:34
Tohle je opravdu dobrota..já přidávám ještě oregano, pak to má šmrnc.Také jsem vyzkoušela smíchat do jedné skleničky tři druhy sýra: balkán,hermelín a eidam ( nebo ementál)...vynikající..jo a ještě zkuste mezi ně dát olivky..