• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Nakládané ryby na kyselo
Napište svůj komentář k receptu

Nakládané ryby na kyselo

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 15
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nakládané ryby na kyselo
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg kapří ocasy nebo plotice, tloušť, parma, cejn
    • rostlinný olej
    • pepř mletý
  • Nálev
    • ocet
    • 0,60
      l voda
    • 1
      ks celer
    • 2
      ks mrkev větší
    • 1
      ks petržel větší
    • 2
      lžička sůl
    • 2
      ks cibule
    • 2
      ks bobkový list
    • 3
      ks nové koření
    • 5
      ks pepř celý

Postup přípravy receptu

1
Dokonale očištěné ryby naporcujeme (kapří ocasy 1 porci ještě rozkrojíme podélně na dvě půlky, jiné ryby bez hlavy rozpůlíme podélně podle páteře a nakrájíme z nich menší porce).
2
Ryby osušíme, mírně opepříme a zprudka orestujeme na rozpáleném oleji. Necháme vychladnout.
3
Nálev: Kořenovou zeleninu nakrájíme na kostičky, cibuli na proužky a dáme vařit do octové vody se vším kořením. Uvaříme zeleninu do měkka a nálev necháme vyhladnout.
4
Porce ryb naskládáme na těsno do větší sklenice (cca 1/5 l od okurek), proložíme vařenou zeleninou z nálevu a zalijeme studeným nálevem po okraj sklenice.
5
Uzavřenou sklenici necháme na chladném místě a po 10-14 dnech, kosti změknou a lze rybu konzumovat.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rybí salát z cejnů a bílé ryby

Rybí salát z cejnů a bílé ryby

Ceviche, ryby marinované v citrusové šťávě

Ceviche, ryby marinované v citrusové…

Fazolová polévka na kyselo

Fazolová polévka na kyselo

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Bobo R | 29. 7. 2006 14:18

    Jak upravit rybu s tím že nebude kyselá ani jinak ovlivněná její chuť Bobo

  • Ján Gajdoš | 26. 12. 2004 18:00

    Súhlasím s p.Karvánkom. Já som do nálevu pridal trochu čili aby nálev bol pikantnejší

  • pavel karvánek | 17. 8. 2004 14:06

    místo orestování doporučuji filety z ryb co nejvíc nasolit a osolené nechat půl dne v ledničce a pak opláchnout pod vodou.dále postupovat dle receptu. ale každý máme jiné chutě, takže zkuste určitě obojí.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Chuťovky Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Celer Cibule Kapří ocasy Mrkev Nové koření Ocet Pepř celý Pepř mletý Petržel Rostlinný olej Sůl Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečené kuřecí řízečky

Zapečené kuřecí řízečky

Musaka z lilku - Balkán

Musaka z lilku - Balkán

Zakázaná buchta

Zakázaná buchta

Oběd z papiňáku

Oběd z papiňáku

Brokolicová polévka II.

Brokolicová polévka II.

Listové rohlíčky s nivou

Listové rohlíčky s nivou

Pivní vrabci

Pivní vrabci

Batáty s masem a zeleninou - zapečené

Batáty s masem a zeleninou - zapečené

Mistrovský bramborový salát

Mistrovský bramborový salát

Doporučujeme

20 minut
Letní bramboračka s rajčaty

Letní bramboračka s rajčaty

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

530
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
67
Švestkový závin s mandlemi
Švestkový závin s…
39
Klasické lečo
Klasické lečo
34
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
29
Houbový guláš
Houbový guláš

Zajímavé články

KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký letní den svěžím a zdravým drinkem
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký…
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od polévky až po šťavnatý koláč
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od…
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
AHA.cz Šeredová odtajnila soukromí: Dcera jako princeznička!

Šeredová odtajnila soukromí: Dcera jako princeznička!

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Outfit podle oslavenkyně Táni Pauhofové: Tyhle kousky vás zachrání v největších vedrech!

Outfit podle oslavenkyně Táni Pauhofové: Tyhle kousky vás zachrání v největších vedrech!

Ženy.cz Nejcennější suvenýr z dovolené? Vlastní deník je nejvíc

Nejcennější suvenýr z dovolené? Vlastní deník je nejvíc

Blesk.cz Rytmus se vysmál Ronaldovu zásnubnímu prstenu: Je to chudák!

Rytmus se vysmál Ronaldovu zásnubnímu prstenu: Je to chudák!

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Tarotoskop na srpen: Berany, Lvy a Ryby čekají žhavé milostné zážitky, Střelci ukončí jednu životní etapu

Tarotoskop na srpen: Berany, Lvy a Ryby čekají žhavé milostné zážitky, Střelci ukončí jednu životní etapu

  • Recepty.cz
  • Nakládané ryby na kyselo
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact