• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Nakládané ryby
Napište svůj komentář k receptu

Nakládané ryby

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nakládané ryby
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • ryby pevné - nejlépe Makrely
    • ocet poměr s vodou 1:1
    • voda
    • sůl
    • čerstvé zelí nakrájené
    • cibule
    • 5
      ks pepř celý
    • 5
      ks nové koření
    • 1
      ks bobkový list

Postup přípravy receptu

1
Do 5 litrové sklenice vrstvíme zelí a ryby, zalijeme nálevem. Přidáme 5 zrnek celého pepře, 5 zrnek nového koření a 1 bobkový list. Ryby očistíme, rozřízneme po délce. Necháme dva týdny stát v chladničce.
2
Poznámka: nejlepší jsou makrely.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rybí salát z cejnů a bílé ryby

Rybí salát z cejnů a bílé ryby

Ceviche, ryby marinované v citrusové šťávě

Ceviche, ryby marinované v citrusové…

Nakládané brusinky

Nakládané brusinky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza J. | 22. 4. 2008 14:54

    Díky Janka za radu, z mrazených som neskúšala, akosi som nemala odvahu, či to bude dobré. Ak je to možné, je to fajn.

  • Jana Remková | 22. 4. 2008 13:17

    Terezko,já jsem to dělala(něco podobného) i z ryb z mražáku,kupovali jsme na to takové,říkalo se tomu rybí piliny,malé rybky z Karviné.Akorát tam myslím místo soli přišla vegeta,už si přesně nepamatuji a já si všude ráda přidávám čili papričku.Bylo to vynikající,jen ty ryby nechejte pomalu rozmrazit,nejlépe přez noc.Jana

  • Jarka O. | 21. 4. 2008 18:44

    Napadlo mě, že z rozmražených to nebude ono...Tak zkusím nějakou sladkovodní. Děkuju za tip.

  • Tereza J. | 21. 4. 2008 17:19

    Jarka, ja by som rozmrazené nepoužívala, ony tým mrazom predsa len majú troška inú štruktúru, akoby zmäkli. Ale podľa mňa by sa dobre dali naložiť aj sladkovodné ryby, napr. zubáče, tie majú super mäsko. Možno by bol dobrý aj pstruh. Vyskúšaj najprv len 1 rybku, uvidíš, ako vám bude chutiť. Vo Francúzsku som jedla aj surové ryby, morské, ktoré boli narezané na pozdĺžne filety, uložené na drvenom ľade a k tomu bola akási omáčka, cibuľa a ešte k tomu jemný ocot. Chutili výtečne, bohužiaľ, neviem recept na tú omčku.

  • Jarka O. | 21. 4. 2008 15:35

    V tom případě mám další dotaz: mohou být rozmrazené nebo by měly být spíš čerstvé ryby? U té makrely je to trošku problém, čerstvé mořské ryby bývají jen v Makru, pokud vím...? Syrové ryby jsem, přiznám se, ještě nenakládala, vždycky jen tepelně upravené jako pečenáče. Ale láká mě to, zavináče mám ráda. A kdysi jsem si vozila z Polska malé rybky nakládané v olejovo octovém nálevu, byly vynikající:-))

  • Tereza J. | 21. 4. 2008 14:42

    Jarka áno. je to naložené podobne ako zavináče.

  • Jarka O. | 21. 4. 2008 10:43

    Terezko, ty ryby jsou syrové?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Zavařování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Čerstvé zelí Cibule Nové koření Ocet Pepř celý Ryby Sůl Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sýrová pomazánka s česnekem

Sýrová pomazánka s česnekem

Krupicové noky

Krupicové noky

Koprová omáčka expres

Koprová omáčka expres

Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

Bramboráky z kyselého zelí

Bramboráky z kyselého zelí

Panenka Mňam s bramborovými dukátky

Panenka Mňam s bramborovými dukátky

Sýrové pečivo

Sýrové pečivo

Špecle se slaninou a žampiony

Špecle se slaninou a žampiony

Ananasový koláč naruby

Ananasový koláč naruby

Doporučujeme

60 minut
Marocké masové koule s kapustičkami a slaninou

Marocké masové koule s kapustičkami a…

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Cuketovo-brokolicový krém

Cuketovo-brokolicový krém

15 minut
Domácí zázvorovo-citronová limonáda

Domácí zázvorovo-citronová limonáda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

231
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
56
Dýňová tortila
Dýňová tortila
49
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
38
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
34
Máslové řízky
Máslové řízky

Zajímavé články

Maminka tří dětí vyrábí nádherné jedlé kytice z cupcakes. Všechno se naučila úplně sama!
Maminka tří dětí vyrábí nádherné jedlé kytice z…
Nejlepší saláty z těstovin: Vyzkoušejte tuňákový, s červenou řepou nebo zdravý tabouleh
Nejlepší saláty z těstovin: Vyzkoušejte tuňákový,…
Letní recepty s melounem: Využít se dá do dezertů, salátů i ke grilovanému masu a sýrům
Letní recepty s melounem: Využít se dá do dezertů…
Milujete marmelády? Připravte si je s námi, máme pro vás 20 výtečných receptů!
Milujete marmelády? Připravte si je s námi, máme…
Naučte se grilovat maso jako profík: Tipy šéfkuchaře, jak připravit kuře, hovězí steak i ryby, aby byly dokonalé
Naučte se grilovat maso jako profík: Tipy…
AHA.cz Lela už pravdu o synovi neskrývá: Každý den je pro mě darem…

Lela už pravdu o synovi neskrývá: Každý den je pro mě darem…

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Prací prostředky Lovela Baby zatočí se skvrnami a nedráždí ani ekzematickou pokožku

Vyzkoušeli jste: Prací prostředky Lovela Baby zatočí se skvrnami a nedráždí ani ekzematickou pokožku

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Hvězdy na přehlídce Beaty Rajské:  Vary ovládla Havlová, Donutilová i Leitgeb!

Hvězdy na přehlídce Beaty Rajské: Vary ovládla Havlová, Donutilová i Leitgeb!

Ženy.cz Jak se správně (ne)opálit? Na bronzovou kůži nespěchejte a pořiďte si kšiltovku

Jak se správně (ne)opálit? Na bronzovou kůži nespěchejte a pořiďte si kšiltovku

Blesk.cz Nejluxusnější party ve Varech: Vdova Bartošková odhodila černou!

Nejluxusnější party ve Varech: Vdova Bartošková odhodila černou!

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo bude znechucený dotěrným nápadníkem a komu se zvýší plat?

Horoskop na další týden: Kdo bude znechucený dotěrným nápadníkem a komu se zvýší plat?

  • Recepty.cz
  • Nakládané ryby
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact