• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Nakládané rybí karbanátky
Napište svůj komentář k receptu

Nakládané rybí karbanátky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nakládané rybí karbanátky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg ryby plevelné
    • sůl
    • pepř mletý dle chuti
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks paprika
    • ocet
    • 1
      lžíce koření na ryby
    • 2
      ks vejce
    • strouhanka podle potřeby
    • majoránka

Postup přípravy receptu

1
Syrové ryby očistíme a zbavíme páteře, ploutví a hlavy. Vytvoříme vlastně filety. Pak je rozemeleme na masovém strojku. Do směsi přidáme na jemno nakrájenou cibuli, rybí koření, mletý pepř dle chuti, sůl dle chuti, majoránku a 2 vejce. Směs řádně promícháme a potom přidáme tolik strouhanky, aby karbanátky držely pohromadě. Karbanátky usmažíme na stolním oleji.
2
Příprava láku: do převařené vody přidáme ocet, sůl, pepř. Lák by měl být kyselejší.
3
Pak vkládáme karbanátky do sklenic a to tak, že na dno sklenice dáme nakrájenou syrovou cibuli a papriku, na ni dáme karbanátky tak aby stály a zakryly dno a pak posypeme ještě mletým pepřem. Tento postup opakujeme dokud není plná sklenice. Nakonec zalijem horkým lákem. Nechám uležet nejlépe 2-3 týdny.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rybí karbanátky na zelenině

Rybí karbanátky na zelenině

Rybí karbanátky se salátem

Rybí karbanátky se salátem

Rybí karbanátky s jarní cibulkou

Rybí karbanátky s jarní cibulkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • standaormont | 2. 1. 2011 20:51

    jedu na montaž do čech a roba mi robi toti karboše,ale neni tu uvedeno kolik octa,vody tak?no na ten lak,ty karbanatky pak na stojaka,či na ležačku :-\

  • Jaroslava Oumarová | 15. 2. 2006 11:22

    Kosti se v kyselém nálevu rozloží a změknou. Já takhle nakládám už mnoho let kapří řízky, co zbydou od Vánoc, protože kupujeme 2-3 kapry a takové ty okrojky z hřbetů a ocasní řízky naložím a na Silvestra jsou už jedlé, ale kosti ještě nebývají měkké. Ty chtějí opravdu ty 2-3 týdny. A nebojte se, ocet je dostatečný konzervant, zvlášť v chladničce:-)). Ocet ředím vodou 1:2

  • Evča | 18. 4. 2005 15:27

    Chci se jen zeptat, co když zůstane nějaká ta kostička, kterou rozemelu, není to pak na vyhození? Manžel nosí domů jen kapry - jde to z nich také udělat? A poslední věc - 2-3 týdny uležet, vím, že v lednici, ale není to moc? Jen aby nás nebolelo bříško. Děkuji

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby Karbanátky
Maso Rybí Večeře Pozdní večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Koření na ryby Majoránka Ocet Paprika Pepř mletý Ryby Strouhanka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Výborné lívance z acidofilního mléka

Výborné lívance z acidofilního mléka

Kuskus s tofu

Kuskus s tofu

Marináda na steaky

Marináda na steaky

Zeleninová česnečka s krutony

Zeleninová česnečka s krutony

Banánovo - čokoládové řezy

Banánovo - čokoládové řezy

Domácí vanilková zmrzlina s mascarpone

Domácí vanilková zmrzlina s mascarpone

Domácí chléb z pekárny

Domácí chléb z pekárny

Kynutá skořicová bábovka

Kynutá skořicová bábovka

Zelný salát se zeleninou

Zelný salát se zeleninou

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a bramborami

Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

43
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
38
Pečený králík- jednoduše a chutně
Pečený králík- jednoduše…
21
Klasické lečo
Klasické lečo
18
Torta di spaghetti KOPRA
Torta di spaghetti KOPRA
18
Fazolová polévka se slaninou
Fazolová polévka se…

Zajímavé články

Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
AHA.cz Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Bouček si „lovcem“ na Primě zavařil: Stopli mu Inkognito!

Bouček si „lovcem“ na Primě zavařil: Stopli mu Inkognito!

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Blesk Horoskopy Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

  • Recepty.cz
  • Nakládané rybí karbanátky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact