• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Nakládané rybí karbanátky
Napište svůj komentář k receptu

Nakládané rybí karbanátky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nakládané rybí karbanátky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg ryby plevelné
    • sůl
    • pepř mletý dle chuti
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks paprika
    • ocet
    • 1
      lžíce koření na ryby
    • 2
      ks vejce
    • strouhanka podle potřeby
    • majoránka

Postup přípravy receptu

1
Syrové ryby očistíme a zbavíme páteře, ploutví a hlavy. Vytvoříme vlastně filety. Pak je rozemeleme na masovém strojku. Do směsi přidáme na jemno nakrájenou cibuli, rybí koření, mletý pepř dle chuti, sůl dle chuti, majoránku a 2 vejce. Směs řádně promícháme a potom přidáme tolik strouhanky, aby karbanátky držely pohromadě. Karbanátky usmažíme na stolním oleji.
2
Příprava láku: do převařené vody přidáme ocet, sůl, pepř. Lák by měl být kyselejší.
3
Pak vkládáme karbanátky do sklenic a to tak, že na dno sklenice dáme nakrájenou syrovou cibuli a papriku, na ni dáme karbanátky tak aby stály a zakryly dno a pak posypeme ještě mletým pepřem. Tento postup opakujeme dokud není plná sklenice. Nakonec zalijem horkým lákem. Nechám uležet nejlépe 2-3 týdny.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rybí karbanátky na zelenině

Rybí karbanátky na zelenině

Rybí karbanátky se salátem

Rybí karbanátky se salátem

Rybí karbanátky s jarní cibulkou

Rybí karbanátky s jarní cibulkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • standaormont | 2. 1. 2011 20:51

    jedu na montaž do čech a roba mi robi toti karboše,ale neni tu uvedeno kolik octa,vody tak?no na ten lak,ty karbanatky pak na stojaka,či na ležačku :-\

  • Jaroslava Oumarová | 15. 2. 2006 11:22

    Kosti se v kyselém nálevu rozloží a změknou. Já takhle nakládám už mnoho let kapří řízky, co zbydou od Vánoc, protože kupujeme 2-3 kapry a takové ty okrojky z hřbetů a ocasní řízky naložím a na Silvestra jsou už jedlé, ale kosti ještě nebývají měkké. Ty chtějí opravdu ty 2-3 týdny. A nebojte se, ocet je dostatečný konzervant, zvlášť v chladničce:-)). Ocet ředím vodou 1:2

  • Evča | 18. 4. 2005 15:27

    Chci se jen zeptat, co když zůstane nějaká ta kostička, kterou rozemelu, není to pak na vyhození? Manžel nosí domů jen kapry - jde to z nich také udělat? A poslední věc - 2-3 týdny uležet, vím, že v lednici, ale není to moc? Jen aby nás nebolelo bříško. Děkuji

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby Karbanátky
Maso Rybí Večeře Pozdní večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Koření na ryby Majoránka Ocet Paprika Pepř mletý Ryby Strouhanka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Drůbková polévka

Drůbková polévka

Sladké pirohy

Sladké pirohy

Ravioli s náplní

Ravioli s náplní

Mléčná rýže se skořicí

Mléčná rýže se skořicí

Panenka v česnekovo-sýrové krustě

Panenka v česnekovo-sýrové krustě

Thajská čočka se zeleninou

Thajská čočka se zeleninou

Domácí paštika II.

Domácí paštika II.

Cottage pomazánka s tuňákem

Cottage pomazánka s tuňákem

Smetanové tvarůžky (syrečky)

Smetanové tvarůžky (syrečky)

Doporučujeme

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

30 minut
Třešňový kompot

Třešňový kompot

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Mexická kuřecí polévka

Mexická kuřecí polévka

60 minut
Rybízový mřížkový koláč s tvarohem

Rybízový mřížkový koláč s tvarohem

5 minut
Aperol Spritz

Aperol Spritz

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

236
Ztracená vejce se šunkou
Ztracená vejce se šunkou
127
Drožďová (kvasnicová) pomazánka
Drožďová (kvasnicová)…
102
Špagety s mořskými plody
Špagety s mořskými plody
94
Brokolice / květák v těstíčku s Nivou
Brokolice / květák v…
65
Brokolicové těstoviny
Brokolicové těstoviny

Zajímavé články

Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků upečete i bez koláčové formy
Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků…
Vepřová panenka na grilu: Recept na šťavnatou večeři
Vepřová panenka na grilu: Recept na šťavnatou…
Jaké je tajemství dokonalé karamelizované cibule? Naučte se ji připravit jako šéfkuchař!
Jaké je tajemství dokonalé karamelizované cibule?…
Zmrzliny podle znamení zvěrokruhu: Jakou mraženou dobrotu vám hvězdy doporučují?
Zmrzliny podle znamení zvěrokruhu: Jakou mraženou…
Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější asijské nudle a jak je použít
Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější…
AHA.cz Konec s Danielou? Brzobohatý promluvil o další ženě

Konec s Danielou? Brzobohatý promluvil o další ženě

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Blesk pro ženy Největší hvězdy, které se kdy objevily na karlovarském festivalu: Kdo přijede letos?

Největší hvězdy, které se kdy objevily na karlovarském festivalu: Kdo přijede letos?

Ženy.cz Nejčastější mýty o zubech, které ohrožují zdraví dutiny ústní

Nejčastější mýty o zubech, které ohrožují zdraví dutiny ústní

Blesk.cz Martin Prágr zavzpomínal na pubertu: Stydím se za sebe!

Martin Prágr zavzpomínal na pubertu: Stydím se za sebe!

SportRevue.cz VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy Osud skrytý v hodině narození: Jste vášnivá, opatrná nebo společenská?

Osud skrytý v hodině narození: Jste vášnivá, opatrná nebo společenská?

  • Recepty.cz
  • Nakládané rybí karbanátky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact