Tvarůžky jsem skoro přestal jíst, protože mi taky několik v řadě plesnivělo ještě před datem spotřeby, je to teď jen suchý tvaroh, v roce 1990 bez EU předpisů to byly syrečky !
tvarůžky se nakládají přímo do piva, olej a voda mě zarazila nikdy jsem o tom neslyšel
No, možná byste si měl uvědomit, že tvarůžky jsou v chladících boxech převáženy a skladovány před prodejem, takže to co píšete o zastaveném zrání je blbost ;-)
Jak můžete dávat tvarůžky do oleje. Nejlepší je naložit je do obyčejné vody + cibule. To jsou pak super tvarůžky.
Nevím,co se teď vše do tvarůžků přidává,ale plíseň za posledních 60 roků nepamatuji!!!!! Dnes 15.8.2013 jsme ¨zlikvidovali "již několikátý balíček 100g koleček zakoupených v MAKRU(L080231-asi výr.šarže) s vyznačenou trvanlivostí do 21.8.2013.Plíseň se vyskytovala průběžně ve všech třech baleních 1,400kg.Skladováno při 6*C.Ten sám poznatek mám i od syna žijícího v Praze.
žádné muzeum tvarůžků v Olomouci není. LOŠTICE!!!
Reakce na tvarůžky v lednici jak píše kolega ,,,,,,to je zločin a má pravdu :-[
Doplnim, davat tvaruzky do lednicky je ZLOČIN :-X tim zastavite proces zrani a budou jen tvrde a nikdy nedozraji, toto me rekli v muzeu tvaruzku v olomouci a maji pravdu
Nejlepší tvarůžky jsem pěkně uleželé aby pomalu tekly, to je pak mnamka. :-D
No a potom se dámy divíte,že chlapi chlastají když jim deláte takovéto pochoutky.
Recept jsem vyzkoušela a barevně jsem ho obohatila o nakrájenou červenou papriku (syrovou) a zelenou naťovou cibulku. Můžu jen doporučit
Také podobně dělám nakládané tvarůžky, jen přidám kmín a cibuli dávám na kolečka. Je to opravdu "smradlavá" lahůdka, k pivu a ještě na topinku je to nejlepší.
Takhle zpracovávám a nakládám téměř všechny druhy sýrů...olomoucké tvarůžky,nivu,hermelin,eidam,korbačíky...aj.....Je to výborné a dokonce i eidam,který nám nechutnal,získá zcela jiný rozměr.Fefeonkami nešetřím,je to skvělá chuťovka ke každému sýru.:o))